Ondernemerschap

Wil je knallen op internet? Denk dan GROOT

Geen reacties

Wil jij als ondernemer echt gaan winnen op internet? Ik neem aan dat je antwoord op die vraag een volmondig ‘JA’ is. Stap één om dat te bereiken is dat je groot moet gaan denken.

Zeker bij social media moet je flink uitpakken als jij als ondernemer het internet maximaal wilt gaan toepassen. Negen van de tien ondernemers die ik spreek, denkt te klein. Ik wil jou hierbij uitdagen om die tiende ondernemer te zijn. Dus dat je het aandurft om die ene ondernemer te zijn die het wél aandurft om groot te denken!

knallen op internetWat bedoel ik met ‘groot denken’?

Op YouTube ga je niet winnen met maar een paar video’s; in SEO ga jij niet winnen met een paar blogartikelen; ook zul je nooit een succesvolle podcast runnen met een paar podcasts. En succesvol worden met winstgevende webinars als je maar een paar webinars hebt opgenomen? Vergeet het maar. Je moet echt gaan knallen met kwantiteit als jij het verschil wilt gaan maken.

Nooit meer denken in termen van ‘enkele webinars’, ‘enkele podcasts’, ‘enkele video’s’, ‘enkele blogartikelen’ en ‘een paar Facebookartikelen’ – nee, je moet echt gaan denken in honderden. Het is essentieel om die stap te maken als jij die tiende ondernemer wilt worden.

Hoe doe je dat?

“Hoe kan ik honderden webinars geven, honderden artikelen schrijven, honderden video’s maken, honderden podcasts opnemen?” Hoe regel ik het zo dat ik dat structureel voor elkaar krijg?” Deze vragen moet jij gaan beantwoorden, wil jij die ondernemer worden die het internet maximaal inzet bij zijn of haar business.

Ik verzeker je dat je echt mega gaat groeien als je erin slaagt de mindswitch van ‘enkelen’ naar ‘honderden’ te maken. En dan heb ik het niet alleen over je following, het aantal klanten of je naamsbekendheid, maar zeker ook over je skills. Reken er maar op dat je video’s echt fantastisch gaan worden als jij er al honderden hebt gemaakt. En natuurlijk is de 334e podcast straks vele malen beter dan je 13e. Hetzelfde geldt voor je blogs, webinars, et cetera, et cetera…

Mijn tip: durf je echt te committeren aan ‘honderden’ in plaats van aan ‘enkelen’. Succes!

[do_widget tekst ]

Misschien vind je dit ook interessant

Radio Interview Eelco de Boer

Afgelopen week ben ik geinterviewd voor de radio, de voornaamste reden dat ik ben gekomen was natuurlijk dat ik mijn eigen muziek mocht meenemen! 😉 Volgens mij is het een leuk interview geworden. Klik hieronder om het te beluisteren of download het via de link daaronder. https://winst.nl.s3.amazonaws.com/audio/Eelco-de-Boer-radio-interview.mp3 Laat even wat je ervan vindt, en of...
Lees verder
Steve Jobs

Bedankt Steve…

Met een flinke brok in mijn keel begin ik aan een emotioneel en wellicht zelfs ‘niet-direct-relevant’ eerste gastartikel voor Winst.nl. Na een nacht waarin ik geen oog dicht deed, zag ik vanmorgen om 7:45 uur de headline ‘Steve Jobs Has Passed Away’. Een donderslag bij heldere hemel, want hoewel het duidelijk was dat het niet...
Lees verder

Betrouwbare Adviseurs?

“Alle informatie die men zoekt is al beschikbaar, toch?”. Klopt! Vrijwel alle informatie die jij en ik in het kopje hebben zitten zit ongetwijfeld in gedeeltes ook al in iemand anders’ kopje en in de meeste gevallen staat het ook al ergens op een of andere website. Betekent dit dan niet dat ik helemaal niks...
Lees verder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

internationaal ondernemen
De pros en cons van internationaal ondernemen
cashen met creativiteit
CASHEN met CREATIVITEIT (omdat je anders GEK wordt)
Menu