Ondernemerschap

WHPH # 6: Koters in Kos

7 reacties

Afgelopen week was ik met mijn 2 vrouwen even de zon opzoeken in Griekenland, Kos.

Toen Dani 13 weken was zijn we al naar Ibiza geweest en toen ging alles helemaal perfect. Nu ging bijna alles perfect!

 

 

Zwemmen met Dani

 Als je met een baby reist heb je net even wat meer bagage mee, vooral de “MaxiCosi” heeft nogal wat gebruiksaanwijzingen, aangezien deze voordat je het vliegtuig in gaat apart de laadruimte in wordt gegooid (geen aanhalingstekens, want dat is wat ze doen) en dan komen die wagens er blijkbaar niet helemaal zonder kleerscheuren vanaf!

MaxiCosi

Zoals alle vaders weten, moeders die willen ALLEEN MAAR HET BESTE voor hun kind en vandaar hebben wij een MaxiCosi die volgens mij iets van duizend (!) euro kost ofzo! Nou kun je je voorstellen dat mijn vrouw “not amused” was met een MaxiCosi die een briek wiel heeft, dus zoals elke goede moeder doet, is kijken of dit probleem gefikst kan worden!

Via Google kwam Danielle direct op de “Kinderwagengarage” waar ze aangeven dat het wiel gerepareerd kan worden voor (slechts) 60 euro! Mijn vrouw weer helemaal blij en mijn ondernemershart maakte weer wat vreugdesprongetjes!

Waarom?

De “Kinderwagengarage”, geniale naam! Door te durven te kiezen zijn zij nu de partij waar mijn vrouw erg blij mee is. Door alleen de naam al is het duidelijk dat zij kinderwagens repareren en het is dan ook direct 100% zeker dat we daar klant (willen) worden.

Door gewoon jezelf zo neer te zetten zul je je absoluut onderscheiden van concurrenten die “van alles en nog wat” aanbieden. De markt is misschien wat minder groot, maar je OWNT de markt wel!

Top!

P.S. Danielle is vanochtend langsgegaan en voor een tientje hebben ze de Maxicosi gefixt!

Tags:

Misschien vind je dit ook interessant

airbnb startup

Leren van Succesvolle Start-ups: AirBnB!

Succesvolle start-ups lijken als paddenstoelen uit de grond te schieten en grotere ondernemingen struikelen over elkaar om ze in te lijven voor bedragen waar je oren van klapperen. Als ze niet overgenomen worden lijkt de geldstroom van externe financiers niet te stoppen en vrijwel elk respectabel bedrijf heeft tegenwoordig wel een start-up programma om deze…

Lees verder

7 reacties. Reactie plaatsen

 • Ik zou de domeinnaam maar overnemen en het bedrijf starten met het ondernemerschap van Winst.nl, dan komt het nog goed in Nederland…

  Beantwoorden
 • Misschien hebben ze wel een sniki deal afgesloten met die vliegtuigmaatschappij dat zij al die kinderwagens kapot gooien en de kinderwagengarage ze nu allemaal aan het repareren is. Als dank cashen ze 50% affiliate-commissie. Doordat het vliegtuigpersoneel zo actief en druk bezig is met kinderwagens kapot gooien heeft de garage het nu zo druk gekregen dat ze de telefoon niet meer kunnen beantwoorden. Ze realiseren zich gelukkig wel dat ze, als ze in de toekomst de drukte willen aankunnen, er maar snel een ebookje moeten uitknallen: “hoe repareer ik mijn eigen kinderwagen”.

  Beantwoorden
 • Zeg jij geniet enkel van het leven wanneer ga je nu eens eindelijk werken.

  Beantwoorden
  • Het leven is om van te genieten. Het duurt, hier althans, toch maar even 🙂

   Ik krijg deze vraag drie per week en dan reageer ik simpelweg met de waarheid dat ik er voor gekozen heb om heel wat jaren 80 – 100 uur per week te werken, het voordeel van de jeugd dus maximaal uit te buiten, en nu dus tijd en geld heb om lekker te kunnen leven 🙂

   Dat wil niet zeggen dat we niets doen, maar het geeft heel veel voldoening om minderbedeelden te helpen met tijd en geld 🙂

   En ook lekker op een terrasje in het zonnetje met een biertje, sigaartje en/of whisky is geen straf. Gelukkig zijn er landen waar men dat wel kan waarderen.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Het Ultieme Geheim van Succes volgens (Levens-) Kunstenaar Marcel Bastiaans
Geld Verdienen met je Passie; Janneke Stielstra vertelt haar verhaal.
Menu