Webinars

5 Redenen om Vandaag nog met Webinars te Beginnen

4 reacties

Toen ik begon met werken bij Winst.nl gaf Eelco ook wel regelmatig webinars, maar het was nog geen game changer. In de maanden die volgden zagen mijn collega’s en ik hoe Eelco zijn webinarformule stukje bij beetje perfectioneerde. Leuk om te volgen!

Op dit moment zijn we nog steeds intensief bezig met webinars en we leren jou ook graag hoe je hier resultaat mee kunt behalen. Check nu deze 5 redenen om ook webinars in te zetten voor je business!

Connectie is king!

Uiteraard is het al leuk als je met je doelgroep kunt communiceren door middel van een webinar, maar een goed webinar is meer dan een presentatie waarin je kennis afvuurt op je publiek. Met de juiste webinarsoftware kun je interactie stimuleren door bijvoorbeeld het stellen van vragen of het opsteken van het welbekende GoToWebinar-handje.

Bovendien is het goed om de snoet van de presentator in de presentatie en/of het aanmeldproces te verwerken zodat deze bekend en vertrouwd aanvoelt voor het publiek.

Op deze manieren werk je aan de band met je (potentiële) klant, wat zorgt voor meer klantloyaliteit, meer vertrouwen en meer sales! Daarnaast beïnvloedt dit niet alleen hoe je online publiek jou ziet, maar ook hoe jij hen ziet: je krijgt betere feeling voor deze mensen en leert ze steeds beter kennen.

Joggingbroeken for the win!

Eelco heeft een regel: een goed webinar wordt gegeven in joggingbroek 😉 Het is wel een megavoordeel dat je (door het gebruik van Powerpoint-presentaties in plaats van in beeld te zijn) totaal niet op je uiterlijk hoeft te letten.

Een real life seminar geven met een bad hair day is toch wel balen en als je er achteraf achterkomt dat je gulp open stond is dat ook wel even slikken. Met webinars heb je dat probleem niet: de succesvolste webinars worden gegeven met Coupe Orkaan en in je lelijkste joggingbroekje!

Webinar-setting

De ideale webinar-setting: latte macchiato, thee en een chill kantoor 😉

Mega onderscheidend vermogen…

Bedenk eens: hoeveel mensen in jouw markt geven regelmatig sterke webinars? In de meeste markten (met name in Nederland!) worden webinars nog nauwelijks ingezet.

Zelfs al zien mensen de mogelijkheden van webinars wel in, dan nog zijn er weinig mensen die er überhaupt mee starten. De mensen die wel starten passen zelden de juiste formule toe of houden het na twee of drie webinars voor gezien…

Eeuwig zonde voor hen, maar een top opportunity voor jou!

Doe sales zonder verkoperig te zijn

Veel mensen vinden het moeilijk om commercieel te zijn richting hun doelgroep. Ze willen vooral waarde geven en zijn gauw bang dat een salesgerichte boodschap verkeerd aankomt.

Met webinars heb je the best of both worlds 🙂  Je kunt enerzijds toffe content en waarde bieden en anderzijds ook je product op een leuke manier aanbieden aan je publiek. Win-win(st)!

De kracht van copy/paste

Het is natuurlijk 1 ding om webinars te gaan geven en een heel ander ding om ze GOED te gaan geven.

Als je het maximale uit je webinarstrategie wilt halen en het wilt gebruiken voor betere klantrelaties, meer omzet en veel meer, dan raden we je aan om aan de slag te gaan met onze methode.

Je kunt uiteraard ook zelf proberen de juiste formule te achterhalen, maar het wiel opnieuw uitvinden is zonde van je tijd, toch? Met de kracht van copy/paste wordt het geven van Winstgevende Webinars 10x makkelijker en effectiever.

Klik op de banner hieronder om gratis het e-book “Winstgevende Webinars” te downloaden, waarin we ingaan op o.a. de 4 Fases van een succesvol webinar!

Heb je bovendien zelf al leuke webinar-ervaringen opgedaan, al dan niet met onze formule? Een reactie hieronder is altijd welkom 😀

Winst met Webinars ebook

Tags:

Misschien vind je dit ook interessant

Peter van Straalen en Maurice Gevers

Tuinen Verkopen via een Webinar?

Veel ondernemers ‘struggelen’ op dit moment met het bereiken van hun klanten en het draaien van voldoende omzet. Zo ook Peter van Straalen en Maurice Gevers van hoveniersbedrijf Het Rullen… Althans, tot voor kort. Nu draaien ze weer op volle toeren en kunnen het werk bijna niet aan. Wat doen zij anders? Slechts 1 ding…. 

Lees verder

WAT ER AAN JOU MANKEERT….

Het is voor mij onmogelijk om dagelijks hetzelfde te moeten doen. Ik word elke dag anders wakker. Ik heb geen richtingsgevoel (ben 5 jaar taxichauffeur geweest in een dorp in Friesland en moest bij de meeste ritten de weg vragen aan de klanten in de taxi) Heb 2 linkerhanden. Zou nog geen gat in de…

Lees verder

4 reacties. Reactie plaatsen

  • Truitje Halapiry
    24 april 2014 17:19

    Hallo Jenny, lekker duidelijk verhaal en jip ik heb al mijn eerste webinar gegeven en het smaakt naar meer. Voor mijn eigen gevoel moet ik de training video’s van Eelco nog maar eens goed bestuderen en blijven herhalen en leren. Heb geen verkoop gerealiseerd tijdens mijn webinar maar wel laaiend enthousiaste reacties gekregen. Ik ga ermee door:):):)

    Beantwoorden
  • Een ware eye-opener, die training. Heb ‘m al dubbel en dwars terug verdiend! En afgezien daarvan: het is gewoon LEUK om succes te hebben 🙂

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Succes in Crisistijd: 60% Stijging in Online Boekingen door vanuit de Klant te Denken
10 Tips voor Startende Ondernemers
Menu