Over Winst.nl

Onder “Winst.nl” vallen meerdere bedrijven, tools en diensten die je kunnen ondersteunen bij het opzetten of uitbreiden van je internetbedrijf waarover je meer leert op deze pagina. Alle bedrijven zijn (voor een deel) van Eelco de Boer.

Winst.nl​

Winst.nl is de thuisbasis van Eelco de Boer. De site bevat enorm veel informatie over het opbouwen van een internet imperium, met onderwerpen als Internet Marketing, Time Management, Persoonlijke groei en Ondernemerschap.

Regelmatig vind je nieuwe video’s van Eelco zelf met een tip, inzicht, inspiratie, kijkje achter de schermen of een update.

Ook heeft hij enorm veel artikelen geschreven en deze worden steeds verder uitgebreid en up-to-date gehouden.​

Wanneer je deze artikelen allemaal hebt gelezen zijn er ook nog 18 ebooks, geschreven door Eelco zelf, gratis te downloaden! Eigenlijk zou Winst.nl dus je vaste startpagina moeten worden ;-).​

Het Winst.nl Boek - Succesvol Dankzij Internet

In de afgelopen 10 jaar heeft Eelco de Boer meerdere internetbedrijven opgezet, 100 + websites laten bouwen en duizenden ondernemers geholpen bij het opbouwen of uitbreiden van een eigen internetonderneming middels zijn seminars en coachingprogramma’s.

De meeste belangrijke lessen heeft hij gebundeld in dit 288 pagina’s tellende boek, waarin je o.a. zult ontdekken:

  • Hoe je veel bezoekers naar je website zult krijgen.
  • Hoe je betere resultaten zult behalen met je website.
  • Hoe je je internetonderneming overal te wereld kunt runnen.
  • Hoe je je concurrenten kunt “verslaan” ongeacht hoe groot ze zijn.
  • Hoe je vandaag nog geld kunt verdienen via het internet.
  • Hoe je meer vrije tijd zal overhouden dan ooit tevoren.
  • En nog veel meer..

Dit boek zal je veel inspiratie, inzichten en actiepunten geven om direct toe te passen! Klik hier voor alle informatie over het boek van Eelco

​(je ontvangt het boek binnen enkele dagen thuis op je deurmat, ook ontvang je na bestelling direct het e-book en enkele bonussen zodat je direct kunt starten!)

De Internet Marketing Universiteit

De Internet Marketing Universiteit is de thuisbasis van Tonny Loorbach waar regelmatig blogposts en kennisartikelen worden geplaatst op het gebied van Internet Marketing. Tonny geeft regelmatig presentaties en webinars over zoekmachine optimalisatie, conversies en neuromarketing.

Op InternetMarketingUniversiteit.nl tref je een enorm uitgebreide Internet Marketing kennisbank met onderwerpen van Affiliate Marketing tot Google Adwords en van Copywriting tot Zoekmachine Optimalisatie (en alles wat je daartussen nog kan bedenken). Daarnaast is er ook nog de Business Bibliotheek, mocht je inspiratie nodig hebben voor een nieuw boek.

Phoenix

Phoenix is de complete totaaloplossing voor internet ondernemers, ontwikkeld door Tonny Loorbach (IMU). Hierbij ontvang je o.a. een website die continue up-to-date is als het gaat om Internet Marketing technieken, veiligheid en bewezen strategieën, zonder dat je zelf met zaken als onderhoud hoeft bezig te zijn. Hierdoor heb je niet alleen het beste platform voor je website, maar ook meer tijd om je te focussen op de zaken die er toe doen!

Inmiddels is er een levendige en enthousiaste community ontstaan rond Phoenix. Via de community, klantendagen, private seminars en de Phoenix helpdesk weet je zeker dat er altijd antwoord op je vragen komt, of feedback op je nieuwe projecten wanneer je wel wat input kunt gebruiken..

De ruimte hier is natuurlijk veel te kort om alle eigenschappen en voordelen te kunnen doornemen, kijk dus voor meer informatie op https://imu.nl/phoenix/

Luondo

Bij Luondo kun eenvoudig een webshop aanmaken met alle functionaliteiten die je van een moderne shop mag verwachten.

Denk aan geen beperking op het aantal producten, keuze uit veertien betaalsystemen, je eigen domeinnaam, je shop in 4 talen, je eigen design, zoekmachine optimalistie, social media integratie, en nog veel meer! Zie Luondo.nl/functies voor meer functionaliteiten.

​Naast al dit moois is er ook nog een bijzonder levendige community welke via het forum van Luondo. Op die manier kom je nooit vast te zitten en is er altijd iemand om mee van gedachten te wisselen. Ook het team van Luondo zit nooit stil en er wordt constant gewerkt aan updates en uitbreidingen. Wat wil je nog meer? Ga naar Luondo.nl om je aan te melden.

PayPro.nl​

Via PayPro kun je zonder technische kennis een betaalsysteem op je website of webshop plaatsen en heb je geen omkijken meer naar de afhandeling van facturen richting je klant. Misschien nog wel het meest geniale is het affiliatesysteem en affiliatenetwerk waarover PayPro beschikt.

Hiermee is het mogelijk om anderen jouw producten te laten promoten en ze pas bij resultaat te belonen. Kortom, PayPro een bijzonder krachtig en effectief systeem, óók voor de startende internet ondernemer met een beperkt marketing budget! Kijk op PayPro.nl voor meer informatie of om je direct aan te melden!​

BetaalSociaal.nl​

Met BetaalSociaal kun je je product(en) laten afrekenen met een Tweet, Facebook Like, Google+ of LinkedIn Het proces is simpel: na het plaatsen van een bericht op een van deze sociale netwerken via de ‘betaalknop’ krijgt men direct toegang, volledig automatisch.

Doordat je er wel iets voor terug vraagt i.p.v. zomaar wat weg te geven zal de ontvanger dit ook als waardevoller ervaren. Daarnaast kun je op deze manier heel snel grote netwerken bereiken!

Zorg dus dat je minimaal 1 BetaalSociaal knop op je website hebt. Deze vraag je super eenvoudig aan via BetaalSociaal.nl​

WebChamp.nl​

Op het gebied van domeinnamen en webhosting is de keuze reuze wanneer je even Google induikt. In onze ervaring zijn er helaas bijzonder weinig partijen die ons internet ondernemers écht begrijpen en weten waar we behoefte aan hebben.

Webchamp is hierop de grote uitzondering! Met ruime ervaring op het gebied van internet ondernemen weet je zeker dat je goed zit als het gaat om productlanceringen, nichemarketing, WordPress, etc. Daarbij staan service, snel actie ondernemen en geen gezeur over limieten voorop. Je hoeft je geen zorgen te maken over de technische zaken, zodat jij je weer kan focussen op het ondernemen! Check WebChamp.nl voor meer informatie.

Tweetamonial.com

Het is al langer mogelijk om Tweets over een bepaald onderwerp of met een bepaalde hashtag geautomatiseerd te tonen op je website. Helaas zitten hier ook een aantal nadelen aan, waaronder dat je niet zelf kan bepalen welke Tweets je wil tonen en zit er ook een ‘houdbaarheidsdatum’ aan.

Je kan namelijk maar een X aantal maanden terug..Gelukkig is hier een perfecte oplossing voor met de dienst Tweetamonial.com! Hiermee kun je de Tweets die je graag wil laten zien (van je fans, tevreden klanten, etc) opslaan en verzamelen in widgets. Deze kun je dan simpel op je website plaatsen, waarna de Tweets stuk voor stuk voorbij blijven komen! Maak een (gratis) account aan op Tweetamonial.com.

Enormail.eu

Als het goed is weet je inmiddels al wel dat Email Marketing onmisbaar is voor de ondernemer die zijn/haar business serieus neemt en er het maximale uit wil halen. Om het allemaal zo makkelijk mogelijk te maken en je ook nog aan de nodig regels te houden is Enormail dé tool bij uitstek.

Het opzetten van je inschrijf proces is super simpel, verstuur automatisch een serie e-mails via je autoresponder en onderhoud contact met je lijst zonder omslachtige handelingen.

Zelfs ervaren marketeers maken graag gebruik van Enormail vanwege het gebruiksgemak. Je kan er snel mee werken zonder je druk te maken over lastige technische details. Daardoor is het ook voor de startende ondernemer ideaal om snel mee van start te gaan! Meld je aan via Enormail.eu en je kunt starten met het opbouwen van je mailinglijst.

Latverhogers​

De meeste ondernemers weten diep van binnen dat er veel meer potentie in hun onderneming zit qua Winsten, veel meer “Leven in het Leven” kan worden gestoken en dat door een aantal belangrijke aanpassingen, ondersteuning of systemen je business over een jaar of soms nog sneller op een compleet ander niveau zit.

Ben jij die ondernemer die al in business is, al omzetten draait, niet op zoek is naar 10 of 20% omzetgroei maar eerder denkt in 1000% winstgroei, wil je je bedrijf weer aanpassen zodat je weer verliefd raakt op je bedrijf en heb je ondersteuning nodig om dit te realiseren, dan is een van onderstaande trajecten mogelijk geschikt voor je.

Er zijn twee opties. Wanneer je echt behoefte hebt aan coaching en ondersteuning van Eelco de Boer, dan kan het interessant worden om een Latverhoger te worden. Je minimale omzetniveau om toegelaten te kunnen worden als Latverhoger is €100.000 op jaarbasis.

Klik hier voor meer informatie over de Latverhogers

MasterMind

Heb je behoefte om je te omringen met absolute A-players, ondernemers die niet alleen zakelijk succesvol zijn maar ook nog eens een verschil in de wereld maken en een goede balans hebben tussen business & lifestyle, dan is het mogelijk interessant om een Masterminder te worden.

Je gaat twee keer per jaar mee op een magische“eurotrip” en we komen regelmatig bijeen hier in Amsterdam om onze beste strategieen en inzichten met elkaar te delen. Je minimale omzetniveau om toegelaten te kunnen worden als Masterminder is €500.000 op jaarbasis.

Klik hier voor meer informatie over de Masterminders