Over Winst.nl

Bedrijven, tools en diensten die je kunnen ondersteunen
bij het opzetten of uitbreiden van je internetbedrijf

Over Winst.nl

Nog nooit waren de kansen zo groot om als ondernemer een mooie business op te bouwen en te gaan leven van internet. Nog nooit waren de kansen zo groot om heel veel mensen te kunnen bereiken. Het internet is ‘normaal’ geworden, bijna iedereen zit op social media en mensen kopen tegenwoordig heel makkelijk iets online. Dat geldt ook voor online producten zoals online trainingen. Tegelijkertijd is het internet niet ‘normaal’ voor de ‘kleine’ ondernemer omdat je in een relatief korte tijd megaveel kunt bereiken. Kijk naar de vele Instagram influencers, de bloggers, guru’s en online trainers en coaches.

Ben jij een (startende) ondernemer en heb jij een visie, een boodschap, een speciale ervaring, of techniek, of misschien een toffe hobby die je wil delen?

Dan is een online business echt iets voor jou!

Er is zoveel te doen. Ook voor jou liggen er kansen te wachten, kun je het droomleven bereiken wat je wil. Kun je geld verdienen met je passie. Kun je mensen helpen met jouw kennis en ervaring en je super vrij en voldaan voelen.

Op Winst.nl willen we je helpen en inspireren op diverse manieren om die keuze te maken en te gaan leven van het internet.

Willen we je helpen om de echte vrijheid voor jou als ondernemer te bereiken, om letterlijk geld te verdienen als je slaapt en om steeds een stap dichterbij een droomleven te komen. Je vindt hier artikelen, video’s, interviews met super inspirerende ondernemers, podcasts en nog veel meer!

Bekijk ook even onze pagina met toffe hulpmiddelen en stappenplannen


Het Winst.nl Boek - Succesvol Dankzij Internet

In de afgelopen 10 jaar heeft Eelco de Boer meerdere internetbedrijven opgezet, 100 + websites laten bouwen en duizenden ondernemers geholpen bij het opbouwen of uitbreiden van een eigen internetonderneming middels zijn seminars en coachingprogramma’s.

De meeste belangrijke lessen heeft hij gebundeld in dit 288 pagina’s tellende boek, waarin je o.a. zult ontdekken:

  • Hoe je veel bezoekers naar je website zult krijgen.
  • Hoe je betere resultaten zult behalen met je website.
  • Hoe je je internetonderneming overal te wereld kunt runnen.
  • Hoe je je concurrenten kunt “verslaan” ongeacht hoe groot ze zijn.
  • Hoe je vandaag nog geld kunt verdienen via het internet.
  • Hoe je meer vrije tijd zal overhouden dan ooit tevoren.
  • En nog veel meer..
boek leven van intermet

Dit boek zal je veel inspiratie, inzichten en actiepunten geven om direct toe te passen! Op moment zijn de boeken helaas uitverkocht.

(je ontvangt het boek binnen enkele dagen thuis op je deurmat, ook ontvang je na bestelling direct het e-book en enkele bonussen zodat je direct kunt starten!)


Over Eelco de Boer

Ik geloof dat elke ondernemer ooit is gestart met 1 doel: Vrijheid.

Ik ben er ook achter gekomen dat een heel groot gedeelte van de ondernemers verre van vrij is.

Sterker nog, ik zie te veel ondernemers die nog gevangen zitten in hun eigen onderneming. Geldzorgen, overwerkt zijn en weinig tijd en ruimte voor hetgeen het meest belangrijk voor ze is.

Het hoeft niet zo te zijn.

Bij Winst.nl is het onze missie om zoveel mogelijk ondernemers te bevrijden uit de situatie waar ze zich nu in bevinden. Meer tijd, meer geld, meer vrijheid.

Vrijheid voor creativiteit, lol, purpose en uiteindelijk het maximaal benutten van je potentieel.

Wij hebben de overtuiging dat elke ondernemer kan “Leven van Internet”, weer een “Leven vol Leven” kan leiden en met de juiste ondersteuning weer van hun “Business hun Blessing” kan maken.

Het is mijn persoonlijke doel om met Winst.nl het meest waardevolle coachingsbedrijf ter wereld te worden dat ondernemers helpt om hun vrijheid weer terug te claimen. Zowel via onze gratis trainingen als ons MasterMoves traject, ondersteund door ons MasterTeam.

Succes!
Eelco de Boer

P.S. Wil je meer over mij weten? Vrijwel alles over mij vind je op EelcoDeBoer.nl


Menu