Ondernemerschap

Van Je Hobby Je Werk Maken? Lisette van Eechoud Deed Het Zo!

4 reacties

Van je hobby je werk maken. Veel mensen praten erover en dromen ervan, maar doen het niet. Terwijl ze zeggen dat wanneer je van je werk houdt, je nooit echt hoeft te werken… 😉

Lisette van Eechoud van JeLiefsteHond.nl sprong kort geleden in het diepe en is nu fulltime bezig met haar hobby (en expertise). Ze gebruikte haar liefde voor honden om een product te creëren en is nu goed op weg om hier een full-time inkomen uit te halen.

Wanneer jij ook van je hobby je werk wilt maken, luister dan nu naar dit inspirerende interview met Lisette en ontdek:

vinkjeMet wat voor soort product je moet beginnen;
vinkjeWat je moet uitbesteden en wat je zelf kunt doen;
vinkjeWaarom kwaliteit zo belangrijk is;
vinkjeHet belang van de juiste marge;
vinkjeHoe de juiste mix van Google Adwords en Social Media werkt;
vinkjeWat voor de meeste groei zorgt;
vinkjeDat hoog in Google staan niet alles wil zeggen 🙂

Zou je net als Lisette ook aan de slag willen met Internet Business Mastery? Neem dan via dit formulier contact op met de Winst.nl coaches!

Tags:

Misschien vind je dit ook interessant

Ondernemersregels

Waarom ben jij ondernemer geworden? Als ik tijdens mijn seminars vraag waarom mensen bijvoorbeeld een internetonderneming willen starten of überhaupt ondernemer willen worden, dan krijg ik vaak de volgende antwoorden: “Ik wil vrij zijn.” “Ik wil niet voor een baas werken.” “Ik wil dingen doen die ik leuk vind.” “Ik wil mijn kennis gebruiken.” “Ik...
Lees verder

Mijn dag kan niet meer stuk

Sinds 18 Januari dit jaar wonen Danielle en ik in Amsterdam en sinds Februari huur ik een prachtig kantoor aan de Weesperzijde in Amsterdam. Bij ons om de hoek zit een kleine broodjeszaak waarvan de eigenaresse nu bijna een jaar actief is in de zaak. Ze doet alles zelf en ze doet het fantastisch, alleen...
Lees verder
Marc de Groot

Zo Word Je Marktleider in Jouw Niche

Hoe kun je marktleider worden? Marc de Groot van Luisterboeken.nl begon 10 jaar geleden op zijn studentenkamer een webshopje in luisterboeken. Ondertussen is hij marktleider in deze niche binnen Nederland en heeft hij grote plannen voor de toekomst. Hij mocht zich in het verleden al eens winnaar van de Thuiswinkel Awards noemen en hij vertelt in...
Lees verder

Radio Interview Eelco de Boer

Afgelopen week ben ik geinterviewd voor de radio, de voornaamste reden dat ik ben gekomen was natuurlijk dat ik mijn eigen muziek mocht meenemen! 😉 Volgens mij is het een leuk interview geworden. Klik hieronder om het te beluisteren of download het via de link daaronder. https://winst.nl.s3.amazonaws.com/audio/Eelco-de-Boer-radio-interview.mp3 Laat even wat je ervan vindt, en of...
Lees verder

4 reacties. Reactie plaatsen

 • Geweldig interview.
  Wat doe je dat goed Lizette!

  Beantwoorden
 • Leuk en inspirerend interview!

  Ik ben zelf niet zo weg van dat ‘getyp’ tussendoor met het vragen stellen, het komt op mij erg technisch, en afstandelijk over. Laat hier de interviewer maar gewoon z’n vraag stellen, is veel persoonlijker.

  Heerlijk om te zien dat collega’s zo’n creativiteit en actie inzetten en goede resultaten behalen. Ik ben weer geïnspireerd om zelf weer actiever aan de slag te gaan na een tijdje off.

  Complimenten aan het Winstteam ook want dit zijn toch echt goede opnames!

  Goed gedaan mensen!

  Ton Heerding
  http://www.xzelf.nl

  Beantwoorden
 • Nieuwe elementen in het interview die ik erg leuk vind zijn combinatie met privé, aantal uren, dagindeling.
  Heel duidelijk, weloverwegen: Lisette kan het en doet het steeds beter.

  Beantwoorden
 • Inspirerend interview, en van je hobby je werk maken is het mooiste wat er is!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

De Factor Geluk
Tuinen Verkopen via een Webinar?
Menu