Vacature: Webcare / Relatiemarketeer / Technische ondersteuning

Ben jij die persoon die de klant voorop stelt en het leuk vindt om een hoog niveau van service te verlenen? En ben je ook nog eens commercieel ingesteld en het je affiniteit met techniek? Wil jij geïnspireerd raken door jouw collega’s en nauw met hen samenwerken? Ben jij enthousiast, energiek en positief ingesteld? Ben jij die pro-actieve relatiemarketeer die wij zoeken?

Komt dit alles overeen met jou? Lees dan verder voor onze opdracht en jouw nieuwe carriere!​

Je functie:

Wij zien support als een van de krachtigste vormen van marketing. Je functie bestaat uit het verlenen van support voor Luondo.nl, Enormail.nl & BetaalSociaal.nl. Jij zorgt ervoor dat iedere klant tevreden is en blijft door middel van het beantwoorden van de e-mail, telefoontjes en webcare, mede via diverse social media kanalen. We hebben diverse online communities (o.a. op Facebook) en jij wordt het Nummer 1 Aanspreekpunt en dat beetje ‘extra’ waar niet expliciet om gevraagd wordt door de klant bied jij van nature 🙂

Al onze klanten zijn ondernemers (in spe) en je werkt hierdoor vrijwel alleen maar met positief ingestelde toppers. Ze werken in verschillende branches, hebben hun eigen producten, bieden diverse diensten aan en hebben allemaal maar 1 doel: Succesvol worden met behulp van het internet.


Met behulp van jouw commerciële maar ook technische skills voel jij direct aan waar mogelijkheden tot samenwerking met onze partnerbedrijven liggen en ben jij die persoon die op authentieke en positieve wijze contact legt met onze klanten. De klant is koning(in)!

Verder help jij deze ondernemers proactief en reactief om succes te bereiken, door middel van zowel het verlenen van coaching als het helpen met technische en administratieve issues. Je bent geïnteresseerd, kunt goed luisteren en doorvragen, weet hoe je moet levelen en hoe je moet enthousiasmeren!

Je taken en verantwoordelijkheden bij deze vacature:

 • Je hebt dagelijks telefonisch en elektronisch contact met tientallen klanten.
 • Je adviseert klanten over hoe zij succesvol kunnen worden met het internet, o.a. middels onze producten.
 • Je hebt dagelijks contact met de partners.
 • Je speurt constant naar nieuwe kansen in de markt.
 • Je zoekt nieuwe samenwerkingsverbanden met geïnteresseerde ondernemers.
 • Je kunt zelfstandig werken en prioriteiten stellen.
 • Je communiceert actief op Social Media met onze (potentiële) klanten.
 • Je bent de schakel tussen onze klant en ons team van consultants.

Jij:

 • Je bent minimaal 20 uur per week beschikbaar en woont in de omgeving van Amsterdam of Friesland (we hebben 2 vestigingen)
 • Hebt affiniteit met en kennis van licht technische zaken (o.a. webwinkelbeheer en WordPress)
 • Jij hebt interesse in en kennis van online marketing en social media
 • Je bent niet makkelijk uit het veld te slaan
 • Door jouw aanpak worden potentiële klanten, vaste klanten

Wij:

Wij ondernemen al sinds 2000 en vanaf 2006 hebben we de eerste stappen gezet in onze “core business”, oftewel het ondersteunen van ondernemers met hun internetstrategie. We zijn een gezond bedrijf dat gestaag doorgroeit en we hebben een hoge standaard wanneer het gaat om ons team.

We hebben een gezellig Head-Quarters in Amsterdam, waar ons team samen bouwt aan de verbetering van al onze concepten. Het personeel kenmerkt zich door hun gedrevenheid, creativiteit, professionaliteit, klantgerichtheid, ondernemerschap en de wil om samen te werken aan vernieuwing en verbetering.

Wij bieden:

Naast gezellige collega’s en een mooie locatie in Amsterdam om vanuit te werken (of vanuit huis), is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door middel van trainingen en opleidingen. Winst.nl is succesvol dankzij onze professionele en ondernemende collega’s die gewend zijn om continu op zoek te gaan naar nieuwe werkwijzen en producten.

De communicatielijnen zijn kort en de deuren staan overal open. Wij werken alleen maar met leuke mensen want wij vinden dat werk en werkomgeving leuk moet zijn.

Wil jij ons team komen versterken en ben je ervan overtuigd dat je met jouw skills op een positieve wijze een bijdrage kunt leveren? We horen graag van je!

Interesse?

Voel jij je aangesproken door deze opdracht? Wil je werken met gedreven en gezellige collega’s? De functie is per direct beschikbaar. Graag een reactie incl onderbouwing en uurtarief naar info@winst.nl en we nemen contact met je op!