WANTED: Content Coördinator (freelance)

Mogelijk zie je mijn content + advertenties regelmatig voorbij komen op Social Media. Om dit naar een compleet ander (internationaal) level te gaan tillen heb ik hulp nodig. Ik kan veel, maar ik kan niet alles 🙂

Ik ben van mezelf een enorme contentmachine. Ik maak makkelijk webinars, podcasts, programma’s, teksten. Daarnaast geef ik steeds meer seminars, doe ik meer interviews en ben ik bezig met het schrijven van meerdere boeken. Dit jaar is ook het jaar dat we mijn business internationaal gaan lanceren en wanneer het jou een vette uitdaging lijkt om me hierbij te helpen, lees dan even verder 😉

Contentcreatie is easy voor me. Content Coördinatie / uitwerken / editen / inplannen van deze content is de uitdaging.

 

Wat houdt het precies in?

Het doel is simpel: ik wil de MVP (Most Valuable Player) zijn in de markt, oftewel de meest waardevolle speler. Op dagelijkse basis wil ik ondernemers inspireren om meer vrijheid voor zichzelf op te bouwen en dit doe ik door consistent waardevolle content te publiceren.

Dit houdt in op dagelijkse basis waardevolle content publiceren op o.a. de volgende kanalen:

  • Youtube
  • Podcasts
  • Linkedin
  • Facebook
  • Instagram
  • En mijn persoonlijke website EelcoDeBoer.nl

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Een voorbeeld:

Ik word gevraagd om te spreken in Dublin om voor een groep van 100 ondernemers vragen te beantwoorden omtrent marketing.

Jij zult er dan voor moeten zorgen dat dit wordt vastgelegd op video, deze video wordt ge-edit en op Youtube wordt geplaatst, vervolgens worden er een mail en verschillende social media posts voorbereid om deze video te promoten.

Vervolgens wordt deze video als podcast gepubliceerd, wordt de video opgedeeld in kortere video’s voor ons aparte Youtube kanaal en wordt er microcontent gemaakt voor Instagram, Facebook, Linkedin, Insta stories etc.

De video wordt uitgewerkt als blogpost, deze wordt inclusief microcontent stukken als Linkedin Pulse post geplaatst en wordt gepubliceerd als blogpost op EelcoDeBoer.nl

Uit de tekst worden de beste quotes gehaald en deze worden vervolgens als Quotes + onderbouwende tekst geplaatst als Instagram, Facebook & Instagram post.

Niet alleen moet je het bovenstaande allemaal goed begrijpen, het moet logisch voor je klinken en de grootste uitdaging is misschien wel de volgende…

Je moet het allemaal ook zelf kunnen.

Voor deze functie zijn we op zoek naar een “Full Stack” content coordinator.

Met Full Stack bedoel ik dat je alles kunt, maar niet alles zelf hoeft te doen. We hebben een team en dit team zal de aankomende tijd verder groeien.

Je werkt samen in een team van contentcreators en je werkt natuuurlijk nauw met mij samen.

Dit ook nog eens vanuit huis en op zelfstandige basis. Ik vind het heerlijk om te werken met zelfstandigen. Loondienst is zo 2018 en in mijn beleving niet meer van deze tijd.

 

Dit is een vacature die uiteraard lang niet voor iedereen is. Dit is voor die uitzondering op de regel. Als jij je die uitzondering voelt en wat hierboven is omschreven ziet als complete logica en weet dat je dit aankunt, laat het dan weten door een mailtje te sturen naar fabrice@winst.nl incl onderbouwing + je uurtartief

Team Winst.nl

Menu