De online tools en programma’s die wij bij Winst.nl gebruiken

Wanneer je “Succesvol Dankzij Internet” wilt worden, is het belangrijk dat je de juiste tools gebruikt. Tools die je geen hoofdpijn bezorgen en je kunnen helpen met (door)groeien. Welke tools je precies nodig hebt, verschilt per business. 

Maar wat wel vaststaat, is dat er honderden - soms zelfs duizenden - tools zijn die ongeveer hetzelfde doen waaruit je kan kiezen. Zo heb je verschillende e-mail marketing programma’s, tools om landingspagina’s mee te bouwen, … . 

Natuurlijk ben je helemaal vrij om te kiezen welke tools je wel of niet gebruikt, maar om het je allemaal een beetje makkelijker te maken hebben we op deze pagina alle tools gezet die wij bij Winst.nl zelf op dagelijkse basis gebruiken. 

De tools die je op deze pagina vindt, en wij dus aanraden, hebben we gevonden na verschillende tools grondig te testen. Wij hebben namelijk bepaalde eisen, zoals functies en gebruiksgemak, waar veel tools niet aan voldoen… . Bij alle tools vindt je eveneens een linkje (vaak zijn het affiliate linkjes) zodat je ook direct de tools kan uittesten. Vaak hebben de tools die we aanraden namelijk ook een proefperiode 🙂 

Hopelijk zit er wat voor je tussen en maken deze tools het voor jou ook allemaal wat makkelijker!

Handige online tools en programma’s


Bouw je landingspagina’s en funnels met ClickFunnels 

Al meer dan 2,5 jaar maken wij bijna dagelijks gebruik van ClickFunnels om al onze landingspagina’s te bouwen. We bouwen er al onze pagina’s in: van opt-in pagina's tot thank you page en verkooppagina’s. 

We zijn ClickFunnels gaan gebruiken omdat het super user friendly is (eens je weet hoe het werkt, werkt het veel makkelijker dan andere alternatieven), je in no-time mooie pagina’s kunt maken en ook omdat ClickFunnels alle nodige functies en features biedt die je maar kunt bedenken.

Zelfs wanneer je een mailinglijst wilt opbouwen en vervolgens hun e-mails wilt sturen, kan je ClickFunnels hiervoor gebruiken.

Mocht je interesse hebben, klik dan hier voor meer informatie en om je gratis 14 dagen proefperiode van ClickFunnels te starten  


Maak snel en eenvoudig een mooie website met Thrive

Onder andere onze MasterMoves ledenomgeving hebben we volledig met de drag and drop builder van Thrive gebouwd. Thrive laat je toe om in slechts enkele minuten om zonder technische kennis met behulp van een drag and drop editor je eigen website te bouwen. 

Klik hier voor meer informatie over Thrive 


Bouw een mailinglijst en verstuur hier eenvoudig e-mails naar met ActiveCampaign 

Je hebt het ons waarschijnlijk al meerdere keren horen zeggen: “The money is in the list”. En dit is ook echt zo! Iedere keer dat wij een mail sturen naar onze lijst, komt er geld binnen. Het is echt magisch! Maar hoe bouw je nu een mailinglijst op en hoe zorg je er vervolgens voor dat je eenvoudig, met de druk op enkele knoppen, een mail kan sturen naar je volledige lijst? 

Om dit te doen heb je wat ook wel bekend staat als een “e-mailmarketing software” nodig. Er zijn verschillende software opties om uit te kiezen. Wij maken ondertussen bijna 2 jaar gebruik van ActiveCampaign. Waarom ActiveCampaign? Heel eenvoudig: het is super stabiele software die eenvoudig is in gebruik maar je ook alle functies biedt die je kunt nodig hebben om eenvoudig gedetailleerde “automations” en dergelijke op te zetten. 

ActiveCampaign werkt ook perfect en direct samen met tools zoals ClickFunnels, Zapier en Deadline Funnel. Daarnaast is ActiveCampaign ook niet de duurste en hebben ze een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Mocht je vragen hebben over hoe je ActiveCampaign precies inzet helpen we je graag verder tijdens de calls! 

Klik hier voor meer informatie over ActiveCampaign en om een 14 dagen proefperiode aan te vragen

ActiveCampaign Logo

Deadline Funnel Logo

Voeg met Deadline Funnel een countdown timer toe aan je pagina’s om je conversie te verhogen

Al de aftellers (= countdown timers) die wij gebruiken op onze websites en landingspagina’s zijn gemaakt met een tool genaamd Deadline Funnel. Met Deadline Funnel kan je snel verschillende soorten aftellers maken die je naargelang volledig kan personalizeren.

Zo kan je een afteller maken die voor iedereen hetzelfde is, eentje die pas begint af te tellen wanneer iemand op je pagina komt of zelfs een afteller die pas begint met aftellen wanneer iemand zich inschrijft voor je mailinglijst. 

Voor we Deadline Funnel hadden zijn we meerdere jaren op zoek geweest naar een tool die mooie, grote aftellers kan maken voor op landingspagina’s en websites. Wanneer jij dus ook op zoek bent naar zo’n tool raden we je Deadline Funnel zeker aan! 

Je krijgt meer informatie over Deadline Funnel door hier te klikken


Gebruik Zapier om al je tools met elkaar te koppelen

De meeste online tools kan je niet direct aan elkaar koppelen zonder dat je echt moet gaan coderen. Zapier zorgt ervoor dat dit anders kan. Wanneer je Zapier gebruikt, kun je namelijk bijna alle online tools met elkaar koppelen. 

Zo gebruiken wij Zapier voornamelijk om ervoor te zorgen dat wanneer iemand zich aanmeldt voor een van onze webinars, deze persoon automatisch op onze mailinglijst komt en vervolgens een persoonlijk geschreven e-mail ontvangt met daarin een deelname link voor het webinar. 

Maar je kan Zapier verder ook gebruiken voor super veel andere dingen hoor!

Klik hier om te ontdekken waarvoor je Zapier zoal kunt inzetten 

Zapier Logo

Canva Logo

Maak snel en eenvoudig mooie visuals met Canva 

Wanneer we snel een mooi plaatje voor op een van onze social mediakanalen of onze website moeten maken, gebruiken we bijna altijd Canva.com.

Met Canva kan je namelijk binnen enkele minuten een prachtig plaatje maken dat er professioneel uitziet en de juiste afmetingen heeft voor verschillende kanalen. 

Het is echt een life changer! En je kan het zelfs GRATIS gebruiken op je smartphone of tablet. 

Klik hier om Canva.com gratis te gebruiken 


Gebruik Zoom voor al je coaching calls en/of webinars

Al vanaf het begin maken we voor alle coaching calls die we gegeven in ons MasterMoves programma gebruik van Zoom. Het is namelijk veel stabieler dan Skype en werkt 10 keer makkelijker.  

Ook kan je Zoom gebruiken om je webinars te geven. En hoewel we meestal nog steeds gebruik maken van GoToWebinar, maken we zo nu en dan ook gebruik van Zoom. Wat ons telkens heel goed bevalt. 

Zoom heeft een moderne en stabiele software gebouwd die tevens goedkoper is dan veel alternatieve software opties, waaronder GoToWebinar. 

Klik hier om meer informatie te krijgen over Zoom  

Zoom Logo

Simplecast logo

Gebruik SimpleCast om je podcast afleveringen te uploaden naar populaire platformen zoals Apple Podcasts en Spotify 

Al onze podcasts worden sinds ongeveer 2 jaar geüpload met SimpleCast. Met SimpleCast kun je namelijk snel en eenvoudig je podcast afleveringen uploaden naar alle grote podcast platformen, waaronder Apple Podcasts, Spotify en Google Podcasts. 

Wil je meer informatie over SimpleCast? Klik dan even op deze link


Maak je eigen mailbox aan met G suite van Google en krijg er onbeperkt opslag in Google Drive bij 

Voor al onze interne e-mailaccounts maken wij gebruik van G Suite van Google. Het mooie aan G Suite is dat je je eigen domeinnaam kan gebruiken in je mailadres, maar nog steeds een nette Gmail mailbox interface hebt en kan inloggen via Gmail op al je toestellen. Zonder dat je ip-adressen en dergelijke moet invullen wanneer je inlogt. 

Daarnaast gebruiken wij krijg je bij een “G Suite Abonnement” ook onbeperkt opslag in Google Drive, wat maakt dat wij al onze bestanden kunne bewaren in Google Drive. En een bijkomend voordeel is Google Document. Wij doen namelijk alles in Google Docs, Google Presentaties en Google Sheets en deze zitten er natuurlijk ook bij!

Maak je eigen G Suite account aan door hier te klikken 

G Suite Logo

Dropbox Logo

Bewaar je bestanden snel en veilig in Dropbox

Wanneer Eelco een podcast opneemt, wordt deze altijd eerst door Eelco zelf vanop zijn iPhone bewaard in Dropbox alvorens we hem bewerken en uploaden. Wat dit betekent is dat Dropbox super makkelijk werkt om bestanden te uploaden (vanaf je iPhone), anders zou het Eelco niet lukken. 

Daarnaast is Dropbox ook een goede tool om al je bestanden, zowel op je computer als smartphone, veilig te bewaren in de cloud zodat je er op ieder moment vanop ieder toestel bij kunt.

Klik hier voor meer informatie over Dropbox


Gebruik Vimeo om al je (trainings)video’s naar te uploaden 

Voor al onze trainingsvideo’s en verkoop video's maken wij gebruik van Vimeo. Dit zodat we de video’s makkelijk kunnen afschermen van mensen die geen toegang mogen hebben tot bepaalde video’s.

Daarnaast geeft Vimeo ons ook gedetailleerde video-statistieken, wat ons weer helpt om bepaalde video’s te optimaliseren zodat ze beter converteren.  

Klik hier voor meer info over Vimeo

Vimeo Logo

GoToWebinar Logo

Gebruik GoToWebinar voor het geven van "Winstgevende Webinars"

Voor al onze live webinars maken we al jaren gebruik van GoToWebinar. Waarom? Omdat het volgens onze ondervindingen de meest stabiele webinar software is die je kunt vinden.

Op de bijna 10 jaar dat we gebruik maken van GoToWebinar is de software nog nooit vastgelopen of plotseling uitgevallen (door een fout bij GoToWebinar ;)).

Het is misschien niet de meest moderne of goedkope software, maar wanneer je webinars wilt geven zonder het risico te lopen dat ze plots uitvallen, raden we je aan om GoToWebinar te gebruiken. Wij zijn in ieder geval fan 🙂

Klik hier voor meer informatie over GoToWebinar

 

Gebruik EverWebinar om volledig geautomatiseerde webinars te geven 

Wanneer je een volledig geautomatiseerd webinar wilt geven is EverWebinar de beste software en eveneens de die je kunt gebruiken. Eveneens is EverWebinar de autoriteit in automatische webinar software. De software is stabiel, makkelijk in gebruik en dus ideaal wanneer je het geven van webinars volledig wil automatiseren. 

Klik hier voor meer informatie over EverWebinar en om een 14 dagen proefperiode te starten 

EverWebinar Logo
Menu