Podcasting

Nieuw: de Winst.nl podcast

Geen reacties

Al lange tijd deel ik in de Eelco de Boer podcast mijn persoonlijke inzichten en inspiratie. Ik vind het ontzettend leuk om deze podcast te maken en ik krijg er geweldige reacties op. Daarom ben ik blij je te kunnen mededelen dat je vanaf nu ook een tweede podcast kunt luisteren: de Winst.nl podcast.

Wat kun je verwachten van de Winst.nl podcast?

In de Winst.nl podcast delen we kennis en belangrijke inzichten over online marketing en business. Ook interviewen we inspirerende ondernemers over hun business. Dit zijn geen interviews zoals je al duizend keer hebt gehoord, maar we proberen het onderste uit de kan te halen met de vraag: hoe zorg je er voor dat je meer business genereert en dat je je business naar een volgend niveau kunt tillen?

Ik zeg ‘we’, want ik ben niet de enige die de Winst.nl podcast draaiende houdt. Op dit moment is ons team een plan aan het uitrollen waarin teamleden ook interviews met onze klanten en andere inspirerende ondernemers zullen doen. De eerste die dit doet, is Maarten van der Zanden – een belangrijke meebouwer binnen ons bedrijf.

We hebben al 6 podcasts online gezet, zodat je meteen kan beginnen met luisteren. Je kunt de Winst.nl podcast vinden via deze link.

Veel luisterplezier!

[do_widget tekst ]

Misschien vind je dit ook interessant

Start je eigen Podcast!

[Instructie] Start je eigen podcast! – Alles wat je moet weten om je eigen podcast te maken & uploaden

Disclaimer: Dit is hoe wij de “Eelco de Boer Podcast” & de “Winst.nl Podcast” hebben opgezet. Op internet zijn talloze alternatieve systemen te vinden, de ene net iets ingewikkelder dan de andere. Het staat je natuurlijk vrij om andere software/diensten te gebruiken dan wij doen. [one_third_first][/one_third_first][two_third_last] Hoe gaaf is dat... Je eigen podcast in iTunes...
Lees verder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

23 Video Tips Voor Meer Kijkers, Abonnees en Bezoekers voor je Youtube kanaal
10 Twitter tips om je business mega te laten groeien
Menu