Ondernemerschap

Nelleke Bontje: “Ik Heb Internet Marketing Verenigd met Mijn Passie”

2 reacties

Nelleke Bontje van Floralist kwam langs op het Winst kantoor om haar verhaal te doen. Het resultaat is een vrolijk en openhartig interview waarin ze haar lessen, haar up’s en down’s, haar hoogtepunten en haar dieptepunten deelt.

Nelleke is echt iemand die volledig haar passie volgt en daar d.m.v. internet marketing ook succes mee heeft. 

Ik ben er van overtuigd dat er enkele waardevolle lessen in dit interview verborgen zitten, dus als je iets wil doen met je passie en/of met Internet Marketing, dan moet je echt even kijken!

Laat hieronder even weten wat jij uit dit interview haalt. Dank je wel voor het kijken en ik hoop dat je er iets aan hebt gehad!

Tags:

Misschien vind je dit ook interessant

Marc de Groot

Zo Word Je Marktleider in Jouw Niche

Hoe kun je marktleider worden? Marc de Groot van Luisterboeken.nl begon 10 jaar geleden op zijn studentenkamer een webshopje in luisterboeken. Ondertussen is hij marktleider in deze niche binnen Nederland en heeft hij grote plannen voor de toekomst. Hij mocht zich in het verleden al eens winnaar van de Thuiswinkel Awards noemen en hij vertelt in…

Lees verder

Ondernemersregels

Waarom ben jij ondernemer geworden? Als ik tijdens mijn seminars vraag waarom mensen bijvoorbeeld een internetonderneming willen starten of überhaupt ondernemer willen worden, dan krijg ik vaak de volgende antwoorden: “Ik wil vrij zijn.” “Ik wil niet voor een baas werken.” “Ik wil dingen doen die ik leuk vind.” “Ik wil mijn kennis gebruiken.”

Lees verder

14 tips voor betere klanten en betere prijzen (interview met Dennis van Leeuwen)

Als je regelmatig naar onze podcasts luistert, heb je het waarschijnlijk al gehoord: vaak interviewen we inspirerende ondernemers over hun business. Allen delen zij in deze podcasts hun grootste inzichten. Een schat aan kennis dus! Op onze blog zetten wij de belangrijkste inzichten uit deze interviews op een rijtje, zodat jij hiervan kunt leren en…

Lees verder

2 reacties. Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Geld Verdienen met je Passie; Janneke Stielstra vertelt haar verhaal.
Mindert Aardema: Van Full-Time Werknemer naar Full-Time Ondernemer.
Menu