Ondernemerschap

Mindert Aardema: Van Full-Time Werknemer naar Full-Time Ondernemer.

14 reacties

Mindert Aardema (Joomla Expert) besloot een paar jaar geleden als werknemer bij de RDW om volledig voor zijn passie te gaan.

Nu heeft hij een website die hem een meer dan full-time inkomen oplevert (deed vorige maand nog 20K in 10 dagen).

In dit interview deelt hij waardevolle inzichten over hoe hij dit heeft gedaan. 

Wat haal jij uit dit interview met Mindert Aardema? Deel je inzichten hieronder, daarmee inspireer je weer anderen.

Tags:

Misschien vind je dit ook interessant

Steve Jobs

Wat Ik Heb Geleerd Van Steve Jobs…

Shit, Steve Jobs is overleden, ik vind het echt verschrikkelijk. Het zit de hele dag al in mijn “lijf” en vind het echt verschrikkelijk. Aan de andere kant: het klinkt misschien raar, maar ik vind het tegelijkertijd ook weer inspirerend. Die man heeft zo’n legacy opgebouwd, ongelooflijk. Ik vind het inspirerend dat een man die…

Lees verder

Korte Termijn Pijn…

Hoe vaak heb je het wel niet meegemaakt: je kijkt ergens als een berg tegenop, kunt er niet van slapen en je voelt een zeurderige stress in je lichaam. Vervolgens los je het probleem op en je staat versteld hoe simpel dit wel niet was. Je gaat niet naar de sportschool… …omdat je conditie superslecht…

Lees verder

14 reacties. Reactie plaatsen

 • 1 woord: Fantastisch! Heel veel dank voor dit interview. Een zeer goede video die velen starters in de community zouden moeten bekijken. Mindert, hartelijk bedankt!

  Beantwoorden
 • Hehe, eindelijk iemand die niet met WordPress zijn geld verdiend, maar met Joomla! :-). Bedankt voor dit inspirerende interview!

  Om maar meteen op Joomla! voort te borduren…sinds kort staat mijn Social Sharing Plugin voor Joomla! trouwens online.

  Beantwoorden
 • Heerlijk interview, van genoten. Helder, eerlijk, met liefde voor de medemens en de business. Een bijdrage leveren is wat iedereen volgens mij dolgraag doet. En daar dan je geld mee verdienen is het summum voor mij.

  Beantwoorden
 • Leuk interview. Ik kreeg meteen weer inspiratie 😉

  Beantwoorden
 • Wat een inspirerend interview Mindert.

  Oprecht, bescheiden, levensbeschouwend.
  Je torpedeert op een mooie manier, de meeste excuses van ondernemers.
  Inderdaad het grootste probleem van een ondernemer is vaak zichzelf.
  Dat inzien vergt moed en zelfkennis.

  Mooi ook omdat je start als ondernemer vanuit een baan.
  Er zijn nu zoveel mensen die hun baan verliezen en denken dat hun leven in duigen valt, maar het biedt ook mogelijkheden en kansen om eindelijk voor zichzelf te kunnen starten.
  Jij laat zien dat dit kan.

  Ga zo door.

  Beantwoorden
 • Leuk dat verhaal van ‘toevallig’ op de site van Eelco terecht komen, en wel de video op de Martini-toren om precies te zijn. Zo is het mij ook exact vergaan een paar jaar geleden.

  Ik heb genoten van dit positieve verhaal, van een positieve ondernemer…

  Beantwoorden
 • Hartelijk dank voor je open en inspirerend interview. Ook ik heb er veel aan gehad. Vooral je houding van ‘(Hoe) kan ik dat?’ in plaats van ‘Dat kan ik niet’.

  Ik zal hiermee rekening houden met het verder professionaliseren van het Onthaasten en Genieten, het platform voor rustzoekers. Evenals mijn andere websites heb ik ook deze site met Joomla gebouwd 😉

  Meindert van Dijk
  fotograaf | natuurgids | levensgenieter

  PS: Ik werk met het Platform Onthaasten en Genieten rond de thema’s onthaasten, genieten, rust, ruimte en stilte graag samen met anderen.

  Beantwoorden
 • Wat gaaf en wat herkenbaar..

  Ook ik heb Eelco gevonden dmv zijn martini toren video destijds (wat volgens mij toch zeker alweer 5 jaar geleden is). En volg sinds die tijd alles braaf. Wil binnenkort graag een keer een seminar bijwonen en ga dit snel doen! Elke keer word ik opnieuw geïnspireerd door dit soort interviews en alle beschikbare informatie op winst.nl en de IMU.

  Wat ik gaaf vind is dat Mindert ook altijd in de veronderstelling was dat je toch tot aan je pensioen voor een bedrijf werkt? En moet je eens kijken waar hij nu staat. Gewoon door te durven en vooral gewoon te doen! Mijn actiemodus is ook aangebroken en zou graag binnenkort kennis maken met een aantal mensen met dezelfde interesses. Heb 15 jaar gewerkt voor een groot telecombedrijf maar kies nu voor mezelf.

  Bedankt voor dit inspirerende interview Mindert en Winst.nl!

  Groet, Bennie Mellies
  [W] benniemellies.nl
  [W] activedogcare.nl
  [W] benn-i-productions.com

  Beantwoorden
 • Henk van der Wijk
  30 juli 2013 16:20

  Heerlijk om naar te kijken! Waaruit maar weer eens blijkt dat mindset doorslaggevend is. “Screw it let’s do it” en KMDB!

  Beantwoorden
 • Mooie video, proficiat.

  Tof dat je met Joomla! werkt, ik doe dat ook.
  Ik weet alleen niet hoe ik ermee geld zou verdienen.

  Ik heb het boek van Eelco ook gekocht, maar ik kan niet beslissen wat ik ermee doe. Zou graag iets doen met mijn passie, kunstschilderen. Maar dat lukt niet.

  Die templates interesseren mij wel.

  Rudi Bloes
  Kunstschilder/velonaut/webmaster

  Beantwoorden
 • Bedankt voor het inspirerende verhaal. Je tips zullen we zeker meenemen in de dienstverlening richting onze klanten.

  Beantwoorden
 • Mooi interview, waardevol en inspirerend! Hoor een aantal dingen waar ik ook tegen aan loop, mooi om te zien hoe je dat omdenkt. Bedankt voor het delen.

  Beantwoorden
 • Mooi en integer interview! Goed te horen hoe je de stap hebt gezet en jouw overtuigingen hebt aangepast waardoor je de juiste antwoorden vond. Ik ben wel benieuwd hoe jij jouw mailinglijst hebt kunnen opbouwen. Heel veel succes met het uitbouwen van jouw bedrijf.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Nelleke Bontje: “Ik Heb Internet Marketing Verenigd met Mijn Passie”
Harm van Wijk: “Ik Heb een Dalende Lijn Weten om te Buigen in een Stijgende Lijn”
Menu