(Lees ook deel 1: “What a trip”)

Ik deed al aardig wat online verkopen en het liep op zich wel OK, deed al wat leuke “passief inkomen” omzetjes maar het was nog geen big business…

Laat staan een miljoenenbusiness en om heel eerlijk te zijn had ik toentertijd ook niet echt de ambitie om miljoenen euro’s omzet te draaien. Totdat John Reese, een zeer bekende amerikaanse internetmarketeer, zijn eerste “Million Dollar Day” draaide.

Op één dag een miljoen dollar verdienen, hoe bizar is dat…

En als hij dat kan, waarom zou ik dat niet kunnen?

Ik heb zelf mijn steentje bijgedragen aan zijn “Million dollar day”. Hij verkocht namelijk een internet marketing dvd cursus voor $1000,00 en ik was één van zijn klanten.

Mijn overtuiging is dat de beste investering die je kunt doen, een investering in jezelf is.

$1000,00 investeren in een doos met dvd’s was even slikken, maar ik wist dat ik het dubbel en dwars terug zou verdienen. Het was één van de beste investeringen OOIT.

Ondernemers die in zichzelf durven te investeren komen op een veel gemakkelijkere manier veel verder dan ondernemers die hier bang voor zijn.

Investeren in je kennis, netwerk, omgeving, gezondheid en ontspanning zijn de betere investeringen die op lange termijn voor je zullen werken.

Anyways, ik dwaal weer af.. 😉

Mijn grootste inzicht zat niet eens zozeer in het trainingmateriaal dat ik van hem had ontvangen, maar meer in het doen van dikke, vette, winstgevende lanceringen.

Als hij een miljoen op één dag kon doen, wat kon ik dan op korte termijn doen? Ik had al een “duizend euro dag” gedaan, what’s next?

We lanceerden SmsDistrict, een dienst waar je goedkoop grote partijen smsberichten kon versturen, en waarbij we voor het eerst met affiliates gingen werken.

Op de eerste echte dag van lanceren liep het direct al storm…

8507 unieke bezoekers in 1 dag… GRATIS

Bezoekers Aantallen

Één van de dingen die ik had geleerd van de “Million Dollar Day” was dat hij vrijwel al zijn omzet via affiliates had laten verlopen.

Wij hebben dat getest bij SmsDistrict en het werkte. Op dit moment van schrijven hebben we een netwerk van Sms-sites met meer dan 100.000 gebruikers…

Zonder ook maar een euro uit te geven of ook maar een uur aan marketing te besteden…

Hmm, dat affiliate marketing is effectief!

“3000 euro op 1 dag!”

Er waren destijds nog helemaal geen “internetmarketeers” die anderen leerden hoe ze geld konden verdienen op het internet, op twee “zuiderlingen” na: Tom Lassing en Maarten Verheyen.

Ik benaderde Tom en hij vond het een goed idee om mijn e-book te promoten, waardoor ik binnen 1 dag meer dan 3000 euro omzet draaide.. door 1 affiliate!

Dit begon erop te lijken!

Als dit mogelijk is, kan er nog veel meer. Sky is the limit weet je nog?

“22.964 euro binnen 1 dag!”

Eind 2006 bedacht ik om ook maar eens een lancering te doen. Ik had een website systeem laten ontwikkelen waarbij je allemaal fancy dingen kon doen, zoals een salespage maken, splittesten en optinpagina’s laten maken.

Alles wat ik dagelijks gebruikte bood ik aan, en dat werkte…

Binnen 24 uur had ik 22.964 euro omzet gedraaid… WOW!

Toen dit lukte wilde ik natuurlijk kijken hoe ik mezelf kon “stretchen”. Dus plande ik nog een lancering in waarbij we ‘whitelabels’ gingen verkopen van SmsDistrict. Met groot succes…

“72.000 euro binnen 10 uren!”

Damn! Ik had nu een “systeem” dat écht goed werkte en ook elke keer weer opnieuw werkte. En ik verdiende er ook echt veel geld mee. Dit was mooi!

Let wel, dit is op ‘t moment van schrijven al meer dan 5 jaar geleden!

Snel daarop deed ik mijn eerste “100.000 euro +” lancering en het einde was nog lang niet in zicht.

“1 Miljoen euro binnen 12 maanden tijd met het verkopen van informatie…”

 

 Klik hier om het vervolg te lezen.

Menu