Het “Leven van Internet” Seminar 20, 21 en 22 Maart 2019 – Novotel Amsterdam City

Ontdek Hoe Je Een Bloeiend Internet­bedrijf Bouwt Tijdens Het “Leven Van Internet” Seminar 20, 21 & 22 Maart 2019

Afzender: Eelco de Boer
Onderwerp: “Leven van Internet” LIVE Seminar 20, 21 & 22 Maart 2019 – Novotel Amsterdam

Beste lezer,

Denk je dat dat mogelijk is voor je? Om te kunnen “Leven van Internet”?

Het is mijn overtuiging dat elke ondernemer in staat is om te leven in volledige vrijheid en EXACT kan bepalen hoe zijn of haar dagen, weken, maanden of jaren eruit zien.

Dat je veel meer geld kunt verdienen dan je zelf nodig hebt, zonder meer uren erin te steken, en dat je op termijn letterlijk kunt werken zonder dat er ook maar iets in je agenda staat, dat je geen enkele ongewenste verplichting meer hebt.

Het is heel simpel, hier is een blauwdruk voor. Wat deze blauwdruk inhoudt onthul ik EXACT tijdens mijn allereerste “Leven van Internet” LIVE seminar 20, 21 & 22 Maart 2019 in Amsterdam.

We willen allemaal wel succesvol worden dankzij het internet en kunnen “Leven van Internet”, en het is nog nooit zo eenvoudig geweest als vandaag de dag…

En dit alles kan sneller dan je denkt…

Het kan nog grootser dan je denkt…

En relaxter dan dat je nu denkt.

Het “Leven Van Internet” seminar wordt gegeven in het Novotel Amsterdam City op 20, 21 en 22 Maart 2019 en op dit moment is de investering 700 euro!

Klik hier om je plek te reserveren

Tijdens deze 3 dagen ontdek je exact wat ervoor nodig is om de beste internet marketing strategie in je markt te hanteren. Alles komt rechtstreeks uit de praktijk en de praktische + strategische tips zullen je inspireren om maximaal te gaan winnen dankzij het internet!

Hieronder een kleine greep van wat je gaat ontdekken:

Winst met Woorden: Hoe creëer je een onweerstaanbaar aanbod waar bezoekers geen nee tegen willen zeggen?

Hoe zorg je ervoor dat een bezoeker die geen idee heeft wie je bent op je website komt, dusdanig enthousiast raakt over je aanbod, zijn of haar pinpas + reader pakt en geld naar je bankrekening schrijft omdat je aanbod onweerstaanbaar is? Dit ontdek je tijdens de “Winst met Woorden” sessie.

Winst met Webinars: Hoe geef je waardevolle webinars waar je hoge winsten mee behaalt?

Wat zijn de sleutels tot succes wanneer het gaat om het geven van “Winstgevende Webinars”? Hoe zorg je voor goedgevulde webinars waar een groot gedeelte van de deelnemers gebruik gaat maken van je aanbod, zonder dat dit op een “Amerikaanse” of “gladde” manier gaat? Dit ontdek je tijdens de “Winst met Webinars” sessie.

The Power of Pricing: Hoe hanteer je de juiste prijzen voor maximale conversies, marges + positionering?

Dit is een uitdaging voor veel ondernemers: Het toepassen van de juiste prijs. Welke “pricing” strategieën kun je het beste gaan toepassen? Dit ga je ontdekken tijdens de “Power of Pricing” sessie.

E-mail Magic: Laat je mailinglijst groeien en maximaliseer dit met “E-mail Magic”

Hoe bouw je de grootste mailinglijst in je markt en hoe zorg je ervoor dat een groot gedeelte van deze lijst klant bij je wordt, herhaalaankopen zal doen en dat je een waardevolle relatie opbouwt met je lezers… Geautomatiseerd? Dit zul je ontdekken tijdens de “E-mail Magic” sessie.

Passief Inkomen: Verhoog maandelijks je inkomsten en bouw aan je vermogen door “Passief Inkomen” strategieën te implementeren

Wat zijn de beste manier om voor de lange termijn “Passief inkomen” op te bouwen? En hoe laat je deze passieve inkomstenstromen het beste groeien? Dit zul je ontdekken tijdens de “Passief Inkomen” sessie.

Social Media Omnipresence: Hoe domineer je diverse Social Media kanalen zonder een slaaf van het internet te zijn?

Hoe krijg je een grote “following” van volgers + kopers via Social Media, hoe word je de “Meest Waardevolle Speler” in je markt en wat zijn de beste contentstrategieën om te winnen op Social Media? En op welke platformen moet je vol gaan inzetten en welke kanalen kun je gaan vergeten? Dit zul je leren tijdens de “Social Media Omnipresence” sessie.

Facebook + Instagram advertising: Hoe schaal je extreem snel je business door effectief te adverteren op Facebook + Instagram?

Wat zijn de grootste kansen + beste tips, trucs & technieken om vandaag de dag vol te kunnen adverteren? Hoe betaal je het minste en converteer je het meeste? Hoe kun je extreem snel je bedrijf opschalen met online advertising? Dit alles zul je ontdekken tijdens de “Facebook + Instagram advertising” sessie.

Outsourcing Secrets: Hoe creëer je meer rust & vrijheid door zelf steeds minder te doen door een “Virtueel Team” te bouwen?

Zit je niet te wachten op een groot personeelsbestand, kantoorruimtes of andere “oldschool” principes die eigenlijk helemaal niet meer nodig zijn vandaag de dag? In deze sessie ontdek je hoe je een compleet Virtueel Team kunt bouwen waardoor je geen touwtjes om je nek hebt, niet meer de hoofdprijs hoeft te betalen voor hulp in je internetonderneming & je zelf steeds meer tijd + vrijheid zult krijgen.

Funnel Vision: Hoe bouw je “Geautomati­seerde Verkoop­machines” met omzetverhogende funnels?

Hoe kun je ervoor zorgen dat een bezoeker op het internet door een perfect ingerichte marketingfunnel wordt geleid waardoor je automagisch een goede relatie opbouwt, hoge conversies scoort en de gemiddelde klantwaarde kunt maximaliseren? Exact dit ontdek je tijdens de “Funnel Vision” sessie.

Het Ideale Verdienmodel: vind het verdienmodel dat je maximale vrijheid + cashflow geeft.

Welke verdienmodellen werken het beste, waar is de meeste vraag naar en hoe kun je hiermee het meeste geld mee verdienen? Hoe verkoop je Online programma’s, coaching, memberships, online events en meer? Dit zul je ontdekken tijdens de sessie over “Het Ideale Verdienmodel”.

Dit alles is slechts een kleine greep uit de 3 volle dagen aan praktische tips, trucs en technieken die je kunt inzetten om zelf ook te kunnen gaan “Leven van Internet”!

Klik hier om je nog even aan te melden.

Een ondernemer die kan “Leven van Internet”, die:

 • Heeft alle tijd voor de dingen die hij of zij het meest belangrijk vindt
 • Slaapt rustiger
 • Is meer aanwezig voor zijn of haar directe omgeving
 • Is een betere vriend, zoon, dochter, papa of mama
 • Is vele malen creatiever
 • Heeft vele malen meer opties in het leven
 • Heeft minder stress maar meer excitement in z’n leven

Dit is voor ondernemers die:

 • Vrij willen zijn maar niet willen inleveren op hun ambities
 • Op zoek zijn naar een ‘frisse wind’ in de business
 • De transitie willen maken van ‘bouwvakker’ naar ‘architect’
 • Een strategisch gameplan willen hebben voor de aankomende jaren
 • Van ‘good work’ naar ‘great work’ willen gaan
 • Niet met 10 of 20% willen groeien maar weten dat er 2x, 5x of misschien zelfs 10x meer groei zit in henzelf en hun business
 • Willen gaan ‘Leven van Internet’
 • Die van hun ‘Business hun Blessing’ willen maken
 • Klaar zijn voor die volgende grootse stap in hun leven en business

Heb je zin om je 3 dagen te laten inspireren en met praktische handvatten thuis te komen om vanaf vandaag echt te gaan winnen dankzij het internet? Klik hier dan om je plek te reserveren voor “Leven van Internet” op 20, 21 en 22 Maart 2019 in het Novotel Amsterdam City

Waarom is dit seminar bijzonder (voor me)?

Mijn laatste “Internet Marketing Seminar” is al meer dan 3 jaar geleden, dat was in november 2015. Het geven van seminars is dus niet mijn core business en ik doe dit omdat ik niet kan wachten om mijn grootste inzichten, tips, trucs & technieken van de afgelopen jaren met je te delen. Ik heb er zin in 😉

Wat voor seminar is dit?

Mijn frustratie met de ‘seminarwereld’ is dat het je vaak even oppompt en een goed gevoel geeft, soms zelfs verwart, en dat je eigenlijk per saldo beter af zou zijn als je je niet had laten afleiden door een artiest zonder repertoir die op podium je gaat vertellen hoe je alles moet doen.

Dit seminar is geen vergelijkingsmateriaal.

Ik heb de overtuiging dat wanneer je deelneemt aan dit seminar, je leven voorgoed zal veranderen. Mijn doel voor jou is heel simpel: meer geld, meer passie en meer vrijheid. Tijdens dit event krijg je de handvatten om dit razendsnel te bereiken.

Klik hier en we ontmoeten elkaar op 20,21 & 22 Maart in het Novotel Amsterdam City!

Waarom je hier bij wil zijn…

Je neemt 3 dagen voor jezelf en je business en je laat je lekker onderdompelen in inspiratie, strategieën, tips en toffe mensen om je heen.

Het is down to earth en super praktisch. Naderhand loop je weg met een gameplan om de aankomende periode vol aan te kunnen vallen.

Tijdens dit event ga je inzichten krijgen die je voor de rest van je leven kunt en zult gaan meenemen.

Het is leuk.

Je wordt hier gewoon een betere ondernemer door.

Je zal per direct meer vrijheid ervaren. Je business en je leven zullen naderhand niet meer op hetzelfde niveau zitten.

Klik hier om je ticket met Vroege Vogel-korting te bestellen


20, 21 en 22 maart 2019 – Amsterdam Novotel City

Van 10.00 tot +/- 17.30 (houd rekening met enige uitloop)

Lekkere lunch, hapjes & drankjes zijn inbegrepen

Wat voor seminar is dit NIET?

Maak je geen zorgen. Je hoeft je buurman niet te masseren, op stoelen te dansen, vreemde mensen te knuffelen en we gaan ook geen plankjes breken of pijlen met je keel breken.

Het is gewoon leuk, zal je een goed gevoel geven, mooie momenten worden gecreëerd en er zullen bijzondere connecties worden opgedaan. En soms moet je jezelf dit soort bijzondere momenten gunnen.

Wat nou als je nu denkt dat je hier nu even te weinig tijd voor hebt?

Als je voelt dat het nu ‘net even niet uitkomt’, kom dan 100%. Je bent nu druk en misschien gespannen omdat je het simpelweg verkeerd hebt ingericht. En waarschijnlijk denk je dat het ‘later beter uitkomt’.

Als je niet 3 dagen uit je business kunt stappen om aan jezelf en je business te werken, ben je verre van vrij en moet je dit patroon doorbreken. Beste manier om dit patroon te doorbreken is simpel. Gewoon hier klikken en je commitment maken.

Ik heb het gevoel dat ik nog niet op het level zit zoals je hierboven hebt omschreven…

Het is mijn doel altijd om de dumbest guy in the room te zijn, wat simpelweg inhoudt dat je het meeste kunt groeien van alle aanwezigen.

Ben je een beetje onzeker, vind je het spannend of ben je bang dat je er niet thuishoort? We’ve all been there. De deelnemers van dit event zijn allemaal relaxed, leuk en hartelijk, dus no worries! Gewoon komen.

Ik wil bevriende ondernemers meenemen zodat we samen geïnspireerd raken en samen kunnen leren. Hoe kan ik meer tickets kopen?

Heel simpel. Nadat je op deze aanmeldlink drukt, kun je zelf bepalen hoeveel tickets je wilt selecteren. Wanneer je meer dan 1 ticket reserveert, geef dan even de namen aan ons door van de deelnemers die je meeneemt via info@winst.nl.

Moet ik mijn eigen broodbakje meenemen?

Niet nodig! Tijdens de drie dagen gaan we lekker lunchen met z’n allen en zijn er voldoende hapjes en drankjes beschikbaar. Uitdrogen of verhongeren op een event van mij zal je nooit overkomen 🙂 All inclusive!

Wanneer verdwijnt de ‘Vroege Vogel Korting?’

Deze verdwijnt wanneer wij dat bepalen, mogelijk zonder aankondiging 🙂 Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar en we schatten zelf in wanneer deze korting verdwijnt. Niet te moeilijk doen, gewoon aanmelden.

Waarom op een woensdag, donderdag en vrijdag?

Wanneer heb jij voor het laatst 3 dagen (+1 weekend erna) volledig gefocust op jezelf en je business?

Het is dusdanig gepland dat je uit je business MOET stappen om AAN je business te gaan werken en dat je naderhand nog een lekker weekend voor jezelf hebt om alles te laten landen en je gameplan voor jezelf te verfijnen.

Je zult ervaren dat in het weekend na het seminar de meeste kwartjes voor je gaan vallen.

Zoals ik aan het begin van deze pagina met je deelde: het is mijn overtuiging dat elke ondernemer in staat is om te leven in volledige vrijheid. En EXACT kan bepalen hoe zijn of haar dagen, weken, maanden of jaren eruit kunnen zien.

Dat je veel meer geld kunt verdienen dan je zelf nodig hebt zonder meer uren erin te steken en dat je op termijn letterlijk kunt werken zonder dat er ook maar iets in je agenda staat, dat je geen enkele ongewenste verplichting meer hebt.

Tijdens dit seminar krijg je hier een blauwdruk voor. Een manier waarop je dit allemaal kunt verwezenlijken zonder dat je jezelf in de stress hoeft te jagen.

Wat ik je je gun is dat je na dit event per direct minder stress in je leven zult ervaren, meer overzicht, duidelijkheid, rust, ruimte en je zult weer het gevoel gaan ervaren waarom je uiteindelijk ondernemer bent geworden…

Vrijheid.

Je bent tot meer in staat dan je denkt.

Het kan sneller dan je denkt.

Het is dichterbij dan je denkt.

Klik hier als ook jij wilt “Leven van Internet”

 

Menu