Ondernemerschap

WHPH #1: Maandag Meetingdag

14 reacties

OLA!

Ik zal de aankomende periode op Winst.nl regelmatig of onregelmatig een blogpost plaatsen onder de noemer #WHPH waarin ik kort maar krachtig vertel waar ik me mee bezig houd.

Een soort dagboek of misschien zelfs sexyer, “a day in the life”! Vandaag (maandag, op moment van schrijven) zit vol met meetings.

Ik probeer alle meetings die ik sowieso wekelijks moet draaien op 1 dag te plannen en dat is de maandag. Get it over with! Wij hebben bepaald wat voor ons de meest belangrijke “impact areas” zijn in de business en daar zitten we elke week over.

We doen dit nu een paar maanden en merken een enorme impact in onze business. Voorheen was ik niet van het meeten en merkte ik dat de meeste meetings gingen over het blussen van brandjes en waren we echte “bouwvakkers”.

Door nu wekelijks “aan de business” te werken kunnen we echt constructief de business beter maken. Betere kwaliteit en minder “gejaag”. Check ook onderstaande video “Project Eagleview” of download dat e-book, daar ga ik hier wat dieper op in.

Vandaag dus meetings gehad over / met:

  Vital Stats (financiën);
  Marketingplanning
  Meeting met Tonny over de IMU;
  Meeting met Richard over Webchamp;
  Meeting met het Luondo team;
  Marketingbrainstorm;
  Brainstorm met Jesse van der Velde (inclusief wandeling en Lovechoc chocolade bij Coffee Company).

Normaliter doen we ook nog een webcare, productoptimalisatie en een Enormail meeting maar die zijn geskipt.

Verder weer wat losse dingetjes over inrichting van ons nieuwe kantoor. We zijn sinds vorige week een nieuw kantoor ingetrokken, 500+ m2 en 13 verschillende ruimtes, die zijn we nu aan het inrichten (inclusief bar, yeah baby!).

De hal van ons nieuwe kantoor

Check ook mijn nieuwe Chesterfieldstoelen, die kunnen ook weer van mijn bucketlist af 😉

Chesterfield
(Ik zal binnenkort wat leukere foto’s plaatsen!)

Doordat we deze meetings nu wekelijks doen zijn ze altijd constructief en to the point. Geen ellenlange verhalen omdat je de boel moet “inhalen”. O ja, de rest van de week ben ik nu “vrij” van verplichte meetings.

Ik merk een ENORM verschil tussen dit kantoor en het vorige. Deze is ruim, ik heb een eigen relaxte ruimte waar ik graag zit, maar toch zit iedereen feitelijk bij elkaar (voorheen werkten Tonny, Richard en Sander bijvoorbeeld vanaf aparte locaties, nu zitten we allemaal bij elkaar, veel beter).

Verder zijn we druk bezig met de uitbreiding van ons team. Morgen heb ik 2 gesprekken met “topverkopers” en we hebben nog meerdere vacatures openstaan. Ken jij nog toppers? Stuur ze ff naar deze pagina.

Ben overigens de afgelopen 2 weken in totaal 10 minuten op Facebook actief geweest, heerlijk! Het is dat het een marketing / businessfunctie heeft, anders had ik mijn account allang verwijderd. Het blauwe monster kost meer dan dat het oplevert als je het mij vraagt.

Heb jij nog dingen die ik moet meenemen in een volgende “WHPH” post? Laat het hieronder weten!

WHPH!

Eelco

Tags:

Misschien vind je dit ook interessant

De Ideale Internetonderneming

Naast dat elk bedrijf de tips op deze site goed zou moeten doornemen en minstens een groot aantal tips direct zou moeten toepassen zijn deze tips, trucs en technieken zeker geschikt voor de kleinere ondernemer, de “nog niet ondernemer” of de part time ondernemer. Wanneer fulltime beginnen met je internetonderneming? Veel cursisten van ons zijn...
Lees verder

14 reacties. Reactie plaatsen

Josip Pezer
26 maart 2013 11:38

Combinatie van de “Project Eagleview” en de vergader punten brengt weer wat mooie inzichten met zich mee.
Heel waardevol! Bedankt.

Van harte ook met jullie nieuwe kantoor. Ziet er goed uit. 13 ruimtes? Zo te zien staat er dan nog veel op de planning voor de komende tijd 🙂

Succes met alle sollicitaties.

Beantwoorden

leuke zo’n serie KMDB ga je nog weer van die gevaarlijke auto video’s maken? je had vorig jaar zo’n nieuw speeltje in je auto kan ik me nog herinneren. 🙂

Beantwoorden

Cool idee Eelco. Mooie stoelen ook. Is dat de Biebelplant daar naast de Chesterfield? Gelukkig mocht ie ook mee haha!

Een dagboek is een fijn idee, het zou leuk zijn moest je je wekelijkse grootste inzichten of eye-openers willen delen, maar waarschijnlijk niet.

Zonder Facebook zouden we allemaal nog steeds emails sturen. Stel je voor!

Beantwoorden

Coole shit ouwe! Of ik nog dingen heb? In de volgende KMDB misschien gewoon weer goede internet marketing of business tips blijven delen? Laten we maar doen hè? 🙂 Succes!! Knallen met die ballen!

Beantwoorden

Gaat je volgende blog over onze meeting van van de week?

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

E-mailmarketing software
E-mailmarketing: Outdated?
Ontbijt Eelco door Lotte
WHPH #2: Koop je Leven terug
Menu