Internetmarketing

Je site hoeft blijkbaar niet eens te werken…

4 reacties

Nog steeds is de overheersende toon in de gemiddelde klantenservice ronde bij Winst.nl die van de ondernemers die beren, al dan niet een hele dierentuin, op de weg zien om gas te gaan geven met hun business.

Het is ongelooflijk hoe belangrijk het hebben van de juiste mindset is bij het behalen van succes als ondernemer, laten we eerlijk zijn; met de verkeerde mindset zul je nooit succesvol worden, ook al heb je alle  mogelijke kennis…

Casestudy ReneVanDerGijp.com

Een mooi voorbeeld van “slechter dan dit zal het niet worden” is de onlangs verschenen fanpage over de voetbalanalyticus Rene van der Gijp.

Toen Rene onlangs op tv tussen neus en lippen door melde dat hij na zou denken over het worden van de nieuwe bondscoach van oranje wanneer hij daarvoor minimaal 500.000 stemmen zou krijgen schoot er meteen een website de lucht in (speed of implementation).

De website groeide als een gek in korte tijd, mede dankzij de promotie vanuit VIOranje (RTL7) en er zijn nu meer dan 30.000 stemmen binnen maar…de site werkt niet eens goed!

Wanneer je deze website namelijk bezoekt in Firefox browser kun je niet stemmen, het werkt alleen in Internet Explorer…

Hoewel het nog erger zou zijn als het andersom was geweest missen de makers van de site hier toch een groot aantal stemmen en bij een exponentiële groei zou dat best veel uit kunnen maken (zo’n 20% van Nederlanders gebruikt Firefox).

Het fantastische is dat de site super populair is en groot succes behaalt terwijl hij eigenlijk maar voor de helft werkt.

Je website hoeft het dus niet eens goed te doen wil je succes behalen, je moet gewoon snel handelen, lef tonen en kansen zien wanneer je een succesvolle internet ondernemer wilt zijn!

Om naar ons zelf te kijken, ook Winst.nl heeft hier wat puntjes van kritiek, zou kunnen mensen met een kleine monitor of lage resolutie de rechter zijkant van de site niet zien, kwestie van keuzes maken en ervoor gaan…

Alle kennis, trucjes en strategieën over internet marketing komen geweldig van pas om je business uit te breiden, beter en winstgevender te maken maar ondernemen op internet begint toch echt met de juiste mindset…

Tags:

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties. Reactie plaatsen

 • Onlangs moest ik een prepaid nummer van kpn opwaarderen. Helaas werkte deze pagina niet in chrome. Hoeveel mensen zullen denken dat het gewoon helemaal niet werkt en overstappen naar tmobile of een ander. En dan gaat het over de lifetime earnings van die klant. Gelukkig houden ze voldoende geld over om bijna dagelijk advertenties van 15.000 euries (voor kwantumkorting) op de voorpagina van de telegraaf te plaatsen.

  Beantwoorden
 • Hoe groot is de kans dat er iemand bij kpn dit bericht gaat lezen omdat ze een google alert op hun bedrijfsnaam hebben ingesteld? Kans waarschijnlijk erg klein, want dat is toch geen leuk werk, nieuwe klanten binnenhalen is leuker dan bestaande klanten tevreden houden…. geldt uiteraard niet voor de klantenservice van winst.nl

  Beantwoorden
 • Zo probeerde ik ook laatst lid te worden van de VVD via hun website maar ook dat werkt niet in Firefox 😉

  Beantwoorden
 • @tonny en toen ben je maar lid geworden van de SP?

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Geld verdienen als online tuinman?
De rust is wedergekeerd?
Menu