Ondernemerschap

Je Passie Volgen en op Je 19e Al Meer Verdienen dan Je Ouders Samen

8 reacties

Je passie volgen is iets wat Robin Matrix van Goochelaar.nl al doet vanaf het moment dat hij 8 jaar oud was. Toen al wist hij dat hij goochelaar wilde worden.

Hij ging ervoor en toen hij 19 jaar oud was, verdiende hij meer met goochelen dan zijn ouders bij elkaar met hun 2 full-time banen!

Je passie volgen, twee keer

Hoewel goochelen nog altijd een passie is, heeft hij nog een andere passie ontdekt: op dit moment is Robin naast goochelen bezig met het opzetten van een internet business, waar hij ook weer succesvol in is.

Wat is het geheim van zijn succes? Hoe komt het dat alles wat hij aanpakt lukt?

In dit interview deelt hij onder andere:

vinkje Hoe hij zijn goochelbusiness heeft geautomatiseerd;
vinkje Wat zijn grootste leermomenten waren;
vinkje Waar hij zijn businesswijsheid vandaan haalt;
vinkje Hoe hij denkt over de factor ‘geluk’;
vinkje Hoe je kunt ondernemen wanneer je geen geld hebt;
vinkje Of het slim is om met 2 losse sites te werken;
vinkje En natuurlijk trakteert hij ons op 2 unieke goocheltrucs 🙂

We zouden leuk vinden om van je te horen wat je uit dit interview hebt gehaald, dus laat hieronder even je commentaar achter. 🙂

Daarnaast kun je hier het Winst.nl boek bestellen om te ontdekken welke tips er nog meer in staan, naast ‘Eerst Massa Dan Kassa’.

Tags:

Misschien vind je dit ook interessant

airbnb startup

Leren van Succesvolle Start-ups: AirBnB!

Succesvolle start-ups lijken als paddenstoelen uit de grond te schieten en grotere ondernemingen struikelen over elkaar om ze in te lijven voor bedragen waar je oren van klapperen. Als ze niet overgenomen worden lijkt de geldstroom van externe financiers niet te stoppen en vrijwel elk respectabel bedrijf heeft tegenwoordig wel een start-up programma om deze...
Lees verder

Pizzadoosmarketing… Ofzo

Toen ik een jaar of tien geleden begon met het kopen en verkopen van producten via het internet startte ik met een online platenwinkel. De oudjes onder ons kennen het wel, en ik geloof dat platen, oftewel vinyl, grammofoonplaten of elpee’s nu weer in de mode raken, toen waren ze ook booming business. Ik verzamelde...
Lees verder

8 reacties. Reactie plaatsen

 • ongelooflijk waar sommige mensen hun geld mee verdienen…desalniettemin en erg leuke video.

  Beantwoorden
 • Volgens mij staat het Winst.nl boek nog in de boekenkast achter Robin, kan hij het nog een keer weggeven 🙂

  Beantwoorden
 • Beste Robin, je inspireert me enorm. Vooral het verhaal over steeds maar volhouden en je passie volgen. Het is een hele frisse video, daarmee bedoel ik dat je enthousiasme van het scherm spat en vooral je eigen integriteit. Ik herken mezelf een beetje in jouw, omdat ik met mijn beroep en mijn passie jaren mijn geld heb verdiend en nu pas op latere leeftijd in het internet gebeuren gedoken ben. Ik moet nog een heleboel duidelijk krijgen, vooral in welke vorm ik mijn nieuwe webcursus kan promoten. Ik wens je heel veel SUCCES toe!

  Beantwoorden
 • Ja leuk dat goochelen 🙂 Maar waarom kunnen ze die vragen niet inspreken bij deze video’s. Ik luister die dingen liever op de achtergrond. Maar geen idee wat er gevraagd wordt zo. Niet echt over nagedacht.

  Beantwoorden
 • Beste Robin,
  Met aandacht heb ik jou enthousiaste verhaal aangehoord. Een inspiratiebron voor mensen die iets willen bereiken. Jou glas is altijd leeg, maar je vult het snel weer met nieuwe zaken. Je leert nog elke dag en geeft nooit op. Je bent naar mijn mening een potentiele kandidaat om het ver te schoppen. Zelf behoor ik qua
  leeftijd (boven de 65) niet meer tot de groep die de energie heeft om overal achteraan te kunnen, de internet business is wel mijn nieuwe passie. Opgeven ligt niet in mijn aard. Gaat niet bestaat niet. Eelco de Boer heeft mij al een eind op weg geholpen met internet marketing.
  Succes
  Jaap Stam

  Beantwoorden
 • Goochelaar dan vindt je niet robin op 1 staan;) Check je seo zou ik zeggen.

  Beantwoorden
 • Beste Stefan, Anneke en Jaap,

  Hartelijk dank voor jullie leuke reacties.
  Als ik het kan…kunnen jullie het ook!
  Fijn weekend.

  Groet,

  Robin

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Tuinen Verkopen via een Webinar?
Een Goede Niche Vinden en €200.000 Omzet Draaien met Je Webshop
Menu