Dean Jackson & Eelco de Boer LIVE in Amsterdam

Hieronder de opnames van een tof gesprek dat ik voerde met de marketinglegende Dean Jackson op een van mijn events hier in Amsterdam.

Zoals je mogelijk weet ben ik een poos geleden bevriend geraakt met een van de meest legendarische marketeers ter wereld, Dean Jackson.

Het eerste contact wat ik met hem heb gelegd was 2 jaar geleden in London, waar ik samen met zo’n 10 andere ondernemers heb deelgenomen aan een 3 daagse “Breakthrough Blueprint”.

Ik zag via Facebook dat Dean een 3 daagse Mastermind organiseerde in London en zonder er lang over na te denken heb ik me uiteraard hiervoor aangemeld. Ik kende Dean al zo’n 10 jaar maar had hem nog nooit ontmoet.

Dean Jackson

Het waren 3 dagen, exact zoals ze voor mij perfect zijn. Je zit relaxed met een stuk of 10 andere ondernemers aan 1 grote tafel en je bespreekt marketingstrategieën, ideeën en als je een beetje “in business bent” zul je “breakthroughs” krijgen die op de lange termijn voor je werken.

De 3 dagen zijn exact zoals Dean is… Relaxed 🙂

Het leven bestaat uit momenten en ik ben ervan overtuigd dat deze 3 dagen “Epic” gaan worden en het enige wat je hoeft te doen is een investering te doen en op te komen draven. Voor mij was de keuze om deel te nemen een absolute no brainer en ik gun jou hetzelfde.

De investering voor de 3 daagse Mastermind is 5K$, omgerekend naar Euro’s is dit 4489. Je plaatst reserveren doe je door via deze link de betaling te verrichten, maandtermijnen zijn niet mogelijk. Er zullen max 12 deelnemers zijn, er zijn nog een aantal stoelen beschikbaar maar we zullen niet over de 12 deelnemers gaan.

De data van de “Breakthrough Blueprint Mastermind” zijn 4,5 en 6 juli en zal plaatsvinden in Amsterdam. Na aanmelding ontvang je de exacte locatie en tijdstippen. Op 3 juli, in de avond is er een optionele “Get Together” voor alle deelnemers.

Hieronder de video met ons bijzondere gesprek tijdens een bijzonder event

De data van de “Breakthrough Blueprint Mastermind” zijn 4,5 en 6 juli en zal plaatsvinden in Amsterdam. Na aanmelding ontvang je de exacte locatie en tijdstippen. Op 3 juli, in de avond is er een optionele “Get Together” voor alle deelnemers. Aanmelden doe je via deze link.

Laat hieronder je grootste inzicht weten door een reactie achter te laten!

Eelco

Laat hieronder een reactie achter! 0 reacties

Laat een reactie achter: