Internetmarketing

Hoe Krijg Je 55.000 Bezoekers per Dag op Je Blog?

16 reacties

“Hoe krijg ik meer bezoekers op mijn blog?” Dat is een vraag waar de meeste bloggers regelmatig hun hoofd over breken.

Serena Verbon begon in 2008 een beauty blog en heeft nu dagelijks 55.000 unieke bezoekers op haar blog. Hoe werd ze zo succesvol? Wat maakt dat mensen massaal naar haar blog blijven terugkomen?

In dit inspirerende interview vertelt ze haar verhaal.

Meer bezoekers op je blog is een gevolg van…

Er zijn natuurlijk wel ‘trucjes’ die je zullen helpen om meer bezoekers naar je blog te trekken, maar wanneer je goed naar dit interview luistert, dan kom je erachter dat er eigenlijk maar 1 manier is, om zo succesvol te worden als Serena Verbon.

Hopelijk ontdek je zelf wat dat is 😉 en daarnaast zul je ook nog diverse praktische tips ontdekken zoals:

vinkje Waar je allemaal over zou kunnen bloggen;
vinkje Wat haar mooiste momenten waren;
vinkje Hoeveel tijd ze besteed aan haar blog en wat ze dan doet;
vinkje Wat het allerbelangrijkste is aan haar blog;
vinkje En waar je op moet letten wanneer je nu een blog zou willen beginnen.

 

 

Wil je ook meer uit je blog halen dan is een goede eerste stap het lezen van dit boek, wat boordevol tips, trucs en technieken staat om het internet meer voor je te laten werken.

Heb je iets gehad aan dit interview? Dan vinden we het tof wanneer je hieronder een reactie achter zou willen laten. 😀

Tags:

Misschien vind je dit ook interessant

Maak Je Website Viraal

Bij virale marketing creëer je in feite een sneeuwbaleffect van bezoekers op je website. Eén bezoeker zorgt ervoor dat je morgen meer bezoekers krijgt, die op hun beurt weer voor nog meer bezoekers zorgen. In feite laat je bij dit ideaalbeeld je bezoekers dus het werk doen. Wat je natuurlijk moet willen, is dat het...
Lees verder

Tempo is alles

Wanneer je kijkt naar de meest succesvolle bedrijven, dan zijn hun eigenschappen vaak dat ze niet log maar, enorm flexibel zijn en dat ze snel kunnen inspelen op nieuwe trends. Vooral in deze tijd – het informatietijdperk – gaat alles gigantisch snel en is het belangrijk voor een bedrijf om snel te kunnen handelen. Daarom is...
Lees verder

16 reacties. Reactie plaatsen

 • Mooi verhaal Serena! Komende maand is er de Natural Beauty Week bij Miss Natural…. mocht je nog inspiratie nodig hebben 😉

  Beantwoorden
 • Leuk interview. Blijft mooi om te zien hoe iemand van zijn/haar hobby een bedrijf kan runnen.

  Beantwoorden
 • Leuk interview Serena! Weer een aantal goede tips gehoord voor mijn eigen beautyblog.

  Beantwoorden
 • Helemaal afgekeken:), en geeft een mooi beeld van hoe een hobby uitgroeit tot een business.

  Nu is ze zelf natuurlijk ook wel een beauty, haha!

  Bedankt voor de inspiratie!

  Beantwoorden
 • Je zou deze mantra eerder gehoord, “Innovate or Die”
  Ik vind het altijd zo leuk en inspirerend om dit soort foto’s te bekijken.

  Beantwoorden
 • Super inspirerend. Volg je droom en je passie and the rest will follow!!!

  Beantwoorden
 • Heel leuk interview, de passie spat er van af en dat is zoals ze zelf ook zegt echt een vereiste om zo te genieten en ook nog geld te verdienen (“wat is hard werken”).

  Ik ben zelf een nieuwe site/blog bezig om mensen ook op Internet hun passie te laten omzetten in hun dagelijkse bezigheden en verdiensten. Ik ben coach geweest en ik heb jaren parttime een internetwinkel gehad met fysieke producten en dat was leuk voor toen, maar nu niet ben ik gelukkiger met alles online 🙂

  En het is heel leuk om nu de coaching te combineren met alles dat ik van online werken heb geleerd.
  Ik kijk uit naar meer inspirerende video’s!

  Beantwoorden
 • WOOOOOW Wat een leuke vrouw is Serena, een goed gedegen interview met veel meerwaarde. Ik heb niet eerder iemand zo gepassioneerd en inhoudelijk goed horen praten over bloggen. Ook daarmee een compliment aan het Winst team.

  Zelf was ik denk ik in de jaren 1999 tot 2006 een van de grootste amateur bloggers, alleen heette dat toen niet zo, het was het beheren van meer dan 30 forumdiscussiesites op allerlei gebieden en de contentverzorging. Op mogelijk 100 leden waren er 10 per dag regelmatig acief dus met 30 sites kon je ongeveer een paar duizend mensen bereiken, waarvan een paar honderd actief mee deden.
  Dat was destijds al bijzonder, doch stelt niets voor bij wat Serena voor elkaar heeft gekregen. Mijn complimenten.

  Ik denk dat ik te vroeg ben gestopt daarmee omdat er zeker in deze tijd meer waardering voor komt.

  Een paar jaar terug ontdekte ik LinkedIn en daar heb ik ook aardig wat blogs, discussies van comment voorzien, doch veel mensen houden niet meer van lezen. Alles moet snel en visueel. Plaatjes, video’s verdringen tekst. Tekst in video’s die ook voorgelezen worden, dat is waarmee je vaak nog iets inhoudelijk kan overbrengen. Dit blijkt ook wel uit de enorme groeiende populariteit van YouTube als het meest effectieve marketingkanaal.

  Nu ben ik bezig met een totaal ander aspect van internet, namelijk de opbouw van een regionaal internetwinkelcentrum waarin de kracht van het reguliere wordt verbonden met de online wereld en social media. Het is nog in opbouw, doch al werkend te zien http://www.shopvanzoetermeer.nl ideaal voor mensen in de randstad in het bijzonder. Je kunt er ook al kopen. Er zijn nu een paar honderd produkten en dat worden er vele duizenden in de komende jaren in meer dan 100 niches.

  Ook bloggen gaat binnen dat concept een belangrijke marketing tool worden. Eigenlijk ben ik op zoek naar talent om mee samen te werken en een vrouw als Serena lijkt mij perfect daarvoor. Ook in andere niches vind ik het leuk om contacten te leggen voor het schrijven van blogs of om produkten onder de aandacht te brengen met een bijzonder karakter.

  Mensen met passie en inhoud die zich aangesproken voelen nodig ik graag uit om in een persoonlijk gesprek te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Ik geloof in de kracht van samenwerken, delen en gunnen en elkaar helpen en ik geloof ook dat je dan altijd meer bereikt dan alles alleen doen.

  Ik heb zeer veel geleerd van mensen als Eelco en Tonny maar ook tientallen anderen uit Nederland en de rest van de wereld en het is nu tijd om die kennis in te zetten om anderen een podium te bieden en de aansluiting te geven met de moderne tijd.

  Internet is geen bedreiging maar een kans voor diegenen die dat willen zien. Een kans om je zelf te ontwikkelen en je passie te volgen. Een mooier voorbeeld dan Serena is nauwelijks denkbaar. 50.000 mensen dagelijks als bezoekers is zeer hoog voor Nederland. Ik zou al heel blij zijn met 10%.

  Bedankt voor het delen van deze video met ons allen.

  Walter

  Beantwoorden
  • Beste Walter,

   Ik lees je reactie en doordat ik zelf in Zoetermeer woon, heb ik gelijk je site bezocht. Maar man, wat een onoverzichtelijke website! Doe daar wat aan. Ik zou niet weten wat ik waar moet zoeken en waar ik wat kan vinden. De url is goed en ik zag gelijk een overzichtelijke webshop van winkels uit Zoetermeer voor me, maar dit doet me meer denken aan een startpagina. Zonde! Het kan zooooveel beter. Cut the crap en maak er wat moois van! Dan ben ik een van je eerste klanten.

   Groeten,
   Naomi

   Beantwoorden
 • Wat een ontzettend leuk mens. Zo puur. Interview of niet zo zal ze ook in het echt zijn. En haar liefde voor wat zij doet is ons allemaal wel duidelijk. Succes Serena!

  Beantwoorden
 • Dank voor dit inspirerende en leerzame interview! Herkenbaar ook. Ook ik krijg 50 mails per dag met de intentie er dagelijks 10 meer af te handelen dan er binnenkomen, maar vaak blijven er juist 10 staan waardoor er nu ook nog honderden in de inbox zitten. En ieder vrij uur met je zaak bezig zijn, wat niet voelt als werk omdat het óók nog steeds je grootste hobby is.

  Beantwoorden
 • Wow.. inspirerend, motiverend, gelijk aan de slag gegaan! Dankjewel!

  Beantwoorden
 • Esther Groenewegen
  20 oktober 2013 10:06

  Zou ik ook een succesvol blog kunnen schrijven als het niet over producten of diensten gaat?

  Ik ben net een blog begonnen over ons als gezin en het leven met een dochter met de diagnose : Reactieve Hechtings Stoornis. Deze stoornis komt vaak voor maar is voor een leek niet te herkennen.
  Het doel wat ik tot nu toe heb gezet is een platform maken voor ouders met kinderen zoals wij zodat we ervaringen uit kunnen wisselen en steun bij elkaar kunnen vinden.
  Maar als ik naar Serena luister raakt ik erg geïnspireerd en is er waarschijnlijk nog veel meer mogelijk.
  Dank je wel Serena voor je inspirerende interview!

  Esther Groenewegen

  Beantwoorden
 • bedankt voor de inspirerende video over hoe zaken te doen

  Beantwoorden
 • waauw zij 55000 bezoekers en ik kan niet eens meer dan 10 krijgen op instauto.nl …
  iemand tips ?

  Beantwoorden
 • Knap gedaan! Bloggen doe je uit passie, de rest volgt 😉

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Een Goede Niche Vinden en €200.000 Omzet Draaien met Je Webshop
Waarom Je Vandaag Nog een Webwinkel Wil Beginnen naast Je Baan
Menu