Webinars

Hoe Je Kunt Gaan Winnen Met Webinars

Geen reacties

Eelco

3 jaar geleden gaf ik een driedaagse MasterMind in Miami. Er was één deelneemster tijdens de MasterMind waar ik helemaal gek van werd.

Niet omdat ze niet cool was, niet omdat ze niet “op level” zat en zeker niet dat ze geen waarde bood aan de groep. Ze bood enorm veel waarde, niet alleen tijdens de drie dagen, maar ook met haar business.

Waar werd ik dan gek van? Ze zat op goud en ze had het niet door.

Aan het einde van de MasterMind stelde ik haar (vrij impulsief) voor dat wanneer we terug in Nederland waren, we samen een webinar gaan geven aan haar doelgroep.

Ik heb de ballen verstand van wat ze precies doet (en nee, ik vertel niet in welke markt ze zit) maar ik heb veel ervaring met het geven van webinars.

Een maandje later kwamen we samen om het webinar te gaan geven. Ze verkocht een online programma van 200 euro en ze had het webinar voor 200 euro geadverteerd op Facebook.

“Als we 1 verkoop doen zijn we uit de kosten”. Zei ze. Van binnen moest ik lachen.

Voor haar was 200 euro investeren in advertenties niet niks. En het was helemaal belangrijk dat we die ene verkoop deden zodat de investering terug werd verdiend.

Wat er tijdens het webinar gebeurde hield ze niet voor mogelijk.

Tijdens het webinar realiseerden we 107 verkopen van 200 euro, wat voor haar €21.400,- EXTRA op de bankrekening betekende €21.400,- maakt een groot verschil voor je wanneer 200 euro al een flink bedrag is.

resultaten webinar

Ze heeft de transitie gemaakt van iemand die niet in staat was om €5000,- te betalen, tot iemand die honderdduizenden euro’s per jaar verdient, terwijl ze een stuk minder hard hoeft te werken, allemaal dankzij 1 ding…

Een webinar dat ervoor zorgt dat er veel extra cashflow binnenkomt.

Vandaag de dag zit zo ongeveer IEDEREEN op Zoom of webinars en ik weet dat dit de grootste opportunity van deze gekke tijd is. Het zijn de ondernemers die hier wakker voor zijn die beter uit deze tijd kunnen gaan komen. 

Voor deze ondernemers geef ik regelmatig een uitgebreide demonstratie waarin ik exact onthul hoe jij ook “Winstgevende Webinars” kan gaan inzetten en je hele business en leven hiermee kan transformeren. Klik hier om te ontdekken voor wanneer het volgende webinar op de planning staat.

Misschien vind je dit ook interessant

Peter van Straalen en Maurice Gevers

Tuinen Verkopen via een Webinar?

Veel ondernemers ‘struggelen’ op dit moment met het bereiken van hun klanten en het draaien van voldoende omzet. Zo ook Peter van Straalen en Maurice Gevers van hoveniersbedrijf Het Rullen… Althans, tot voor kort. Nu draaien ze weer op volle toeren en kunnen het werk bijna niet aan. Wat doen zij anders? Slechts 1 ding…. 

Lees verder

WAT ER AAN JOU MANKEERT….

Het is voor mij onmogelijk om dagelijks hetzelfde te moeten doen. Ik word elke dag anders wakker. Ik heb geen richtingsgevoel (ben 5 jaar taxichauffeur geweest in een dorp in Friesland en moest bij de meeste ritten de weg vragen aan de klanten in de taxi) Heb 2 linkerhanden. Zou nog geen gat in de…

Lees verder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Hoe kun je Instagram Stories succesvol inzetten voor je bedrijf?
Wat Te Doen Als Je Je Even Niet Zo Goed Voelt? 6 Tips Om Je Beter Te Voelen
Menu