Persoonlijke ontwikkeling

Hoe Creëer Je Meer Doorzettingsvermogen? (+ Oefening)

Geen reacties

Onderstaand vind je 2 video’s uit mijn trainingprogramma ” De Momentum Methode”. In de onderstaande video leer je meer over het creëeren van doorzettingsvermogen, een element dat toch zeker nodig is om uiteindelijke het optimale uit je leven te halen.

In de 2e video krijg je een oefening die je, wanneer je dit regelmatig toepast ook een stuk verder zal helpen zonder  dat je meer moeite hoeft te doen. Waarom de rem erop wanneer je gas aan het geven bent, toch?

In de video’s heb ik het over “weken” en zaken als “in de vorige video“, dit komt omdat ik het rechtstreeks uit de “Momentum Methode” heb gehaald dus dat kun je negeren.

Video 1: “Hoe Creëer Je Meer Doorzettingsvermogen”

PowerGoals Momentum – Hoe creëer je doorzettingsvermogen (PDF)

Video 2: “Oefening: Operatie ruis verwijderen”

Operatie ruis verwijderen (PDF)

Wil je meer weten over hoe je je business met behulp van internet snel kunt laten groeien? Schrijf je dan zeker even in op deze pagina en ontdek onder andere hoe ik -zonder personeel- een miljoenenbusiness kon opbouwen dankzij internet. Je ontvangt een gratis e-book EN een gratis webinar waarin je gaat ontdekken wat je precies moet doen (en NIET moet doen!) om succesvol te worden op het internet.

Schrijf je nu direct in!

Laat ook even een reactie achter, maak je direct kans op een prijs t.w.v. 2000 euro!

Misschien vind je dit ook interessant

Geluk als ondernemer

De Factor Geluk

Sommige mensen lijken geboren te zijn voor het geluk. Mogelijk ben ik een van die mensen 😉 Ik deel in deze video hoe ik denk over wat gelukkig zijn (of juist pech hebben!) kan betekenen voor je succes als ondernemer. Ook ga ik in op de mogelijkheid van het sturen of aantrekken van geluk. Ooit gehoord...
Lees verder

Je getal

Elke persoon heeft een getal – oftewel een bedrag – dat je nodig hebt per maand om je ideale levensstijl te leiden. Als internetondernemer is het natuurlijk zaak om te kijken welk getal dat voor jou is en hoe je dit getal kunt bereiken. Wanneer je dit getal eenmaal verdient, kun je elke maand de...
Lees verder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

De Gouden Marketing Combinatie
Het verhaal van de tweeling Tjerk & Rudy…
Menu