Ondernemerschap

Geld Verdienen met je Passie; Janneke Stielstra vertelt haar verhaal.

5 reacties

Geld verdienen met je Passie is iets wat voor iedereen is weggelegd, zo bewijst ook Janneke Stielstra van Academie Voor Leren en Ontwikkelen.

Als kind had Janneke een bepaalde zwakte en een groot deel van haar leven stond in het thema van het overkomen hiervan. Uiteindelijk vond ze de oplossing en hiervan heeft ze een eigen product gemaakt waarmee zij vervolgens andere mensen kan helpen.

En dat doet ze zo verdienstelijk dat daar ondertussen een bijna full-time inkomen uit komt. In deze video vertelt Janneke haar verhaal:

Vond je dit een tof interview en heb je er iets aan gehad? Dan worden likes en shares erg op prijs gesteld 😉

En/of Laat hieronder even weten wat je er van vond! Dank je wel!

Tags:

Misschien vind je dit ook interessant

Betrouwbare Adviseurs?

“Alle informatie die men zoekt is al beschikbaar, toch?”. Klopt! Vrijwel alle informatie die jij en ik in het kopje hebben zitten zit ongetwijfeld in gedeeltes ook al in iemand anders’ kopje en in de meeste gevallen staat het ook al ergens op een of andere website. Betekent dit dan niet dat ik helemaal niks...
Lees verder

Korte Termijn Pijn…

Hoe vaak heb je het wel niet meegemaakt: je kijkt ergens als een berg tegenop, kunt er niet van slapen en je voelt een zeurderige stress in je lichaam. Vervolgens los je het probleem op en je staat versteld hoe simpel dit wel niet was. Je gaat niet naar de sportschool... ...omdat je conditie superslecht...
Lees verder

5 reacties. Reactie plaatsen

Bedankt Janneke, dat je jouw ontdekkingsreis hier deelt. Wat ik er uit meeneem zijn deze drie punten: 1) spring in het diepe, 2) het eng vinden mag en 3) oefening baart kunst. Op momenten van twijfel zorgen deze woorden ervoor dat mijn aandacht niet verwatert maar stevig gericht blijft op m’n doel.
Nogmaals dank,
Anne

Beantwoorden

Dank je Janneke. Mooi om te horen hoe passie, geloof in eigen kunnen en een gezonde portie doorzettingsvermogen het winnen van angst, twijfel, gebrek aan technische kennis en diverse faalmomenten! Want zowel het eerste als het tweede zijn heel herkenbaar.

(Reactie van mij kwam per ongeluk op naam van Cees Sneijder. Dat krijg je als je IPad ook gebruikt wordt door anderen…..)

Beantwoorden
Henk van der Wijk
19 juli 2013 17:43

Zo’n verhaal…daar word ik blij van!
Goed gedaan Janneke.
Als ik even tijd heb…word ik klant van je.

Beantwoorden

Wat een super interview weer! Janneke… dat snellezen is handig… gewoon 10 boeken per week? Ik ga je site zeker eens bezoeken.

Deze video’s maken je site super bijzonder Eelco!
Om in de termen van Winst te spreken is dit dus grote winst. Het helpt ook echt mensen aanzetten om tot actie over te gaan en wat ze zegt over dat je wel 100 dingen wil doen is zo herkenbaar. Gelukkig is je cursus er om enige focus te krijgen.

Alle succes met je lanceringen Janneke!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Koters in Kos
WHPH # 6: Koters in Kos
Nelleke Bontje
Nelleke Bontje: “Ik Heb Internet Marketing Verenigd met Mijn Passie”
Menu