Internetmarketing

Geld verdienen als online tuinman?

Geen reacties

In de onderstaande video is stap voor stap te zien hoe “Jan de Tuinvriend” zijn internet business heeft opgezet en hoe deze business op de automatische piloot draait.

Je ziet onder andere hoe Jan zijn blog werkt, zijn opt-in pagina’s, zijn salespage en alle overige onderdelen van zijn internet business. Jan is marktleider in Nederland als het gaat om digitale producten over snoeien en tuinieren.

Misschien vind je dit ook interessant

Eén goed idee

Op het moment dat YouTube werd verkocht voor 1,65 miljard, hoorde ik heel veel mensen om me heen zeggen: “Had ik het maar bedacht!” In dit geval gaat “had ik het maar bedacht” alleen niet helemaal op. Het idee van een website waar mensen videootjes kunnen uploaden en deze videootjes vervolgens op een website kunnen...
Lees verder

Passief inkomen genereren

Op seminars komen mensen regelmatig naar me toe om mij te vertellen dat ze op zoek zijn naar passieve inkomens. Telkens weer als ik mensen hoor die specifiek hiernaar op zoek zijn, heb ik altijd een klein beetje het idee dat het ze nooit zal lukken. Daarentegen zijn er ook ondernemers die tijdens seminars naar...
Lees verder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

10 redenen om de GOEDE Domeinnaam te claimen
Je site hoeft blijkbaar niet eens te werken…
Menu