Internetmarketing

Geld nodig? Verkoop snel je domeinnaam! (250 € casestudy)

Geen reacties

Één van onze trouwe “Winst.nl” aanhangers, Eric Verberne, stuurde dit bericht in, waar hij vertelt hoe hij op vrij eenvoudige wijze 250 euro heeft verdiend met het versturen van een aantal e-mails.
Het is misschien niet een monsterlijk hoog bedrag, maar het bedrag kan zo maar 1 of 2 extra nullen bevatten, afhankelijk van je koper en je domeinnaam.
Eric vertelt in feite exact hoe hij dit heeft gedaan, en op ons forum heeft iemand het direct toegepast en ook al direct 250 euro verdiend!

Moeilijk is het niet en iedereen kan het toepassen!

Hieronder het bericht, pas het toe zou ik zeggen!

*****************************************************************************

Bericht van Eric

In het verleden ben ik interim financieel manager geweest. Hiervoor had ik toen de domeinen interim-finance.nl en interimgroup.nl geclaimd en gebruikt met websites voor acquisitie van nieuwe opdrachten. Vooral interim-finance.nl was hierin actief.

De site interimgroup.nl was meer geclaimd in 2001 als mogelijkheid om “later” andere interimmers aan opdrachten te helpen. Door omstandigheden is daar niets van gekomen. Dus het domein is eigenlijk al die tijd slapende geweest. Het domein interim-finance.nl heb ik eerder kunnen verkopen.

Omdat ik nu een lijst van slapende domeinen wil verkopen had ik ze aangemeld bij diverse domeinen verkoop websites. Ook had ik een standaard pagina opgemaakt waar Google advertenties op stonden met een vermelding om contact op te nemen indien iemand geïnteresseerd was in het domein. Deze passieve manier van verkoop leverde niets op tot nu toe.

Ik ben gaan zoeken op Google op de zoekwoorden interim en interim management. Van de websites van de eerste 10 pagina’s heb ik de emailadressen verzameld. Naar al deze emailadressen heb ik het volgende email verstuurd.

*****************************************************************************

Geachte heer/mevrouw,

U en uw firma bent actief op interim management gebied. Dit is een zwaar competitieve markt. Zeker in deze economische tijden. Een extra edge kan dan net iets toevoegen waardoor een mogelijke klant de beslissing neemt om u een interim opdracht te gunnen.

Uiteraard doet u nu al aan marketing zowel offline als online. Zeker netwerken is zeer belangrijk in deze markt. Dan is het belangrijk dat anderen u makkelijk kunnen terug vinden. Een eenvoudig te onthouden domeinnaam is dan belangrijk. Zeker als het de term interim bevat als ze een interim manager overwegen.

Zelf ben ik jarenlang bezig geweest als interim financieel manager. Hiervoor heb ik onder andere het domein www.interimgroup.nl geclaimd in 2001. Omdat mijn werkzaamheden als interim manager opgehouden zijn ben ik bereid om dit domein te verkopen tegen een zéér redelijk tarief. Nu zelfs met 50% korting.

Het domein www.interimgroup.nl is al sinds 2001 actief en dus bekend bij alle zoekmachines. Dat heeft een groot voordeel ten opzichte van nieuwe domeinen die nog die bekendheid moeten verkrijgen.

Indien u interesse heeft voor het domein www.interimgroup.nl dan kunt u met een simpel emailtje nadere informatie krijgen. De verhuizing kan snel en simpel gedaan worden zodat u snel aan de slag kunt gaan.

Met vriendelijke groet,
Eric Verberne
Online Productions

*****************************************************************************

Deze email had ik verstuurd met een emailadres van interimgroup.nl naar ongeveer 200 emailadressen. Hierop kreeg ik een stuk of 15 reacties voor meer informatie en de prijs. Binnen 1 week na de email had ik al een verkoop.

Ik heb het domein voor 250 euro (inclusief btw) verkocht aan een bedrijf dat haar interimactiviteiten wil uitbreiden. Het emailtje kwam net als geroepen werd er gezegd.
Even wat werk om de emailadressen te vergaren en het emailtje goed op te stellen voor de doelgroep. Maar wel met resultaat!
Einde bericht Eric
*****************************************************************************

Ik weet zeker dat een groot gedeelte van de lezers van Winst.nl een hoop “slapende domeinnamen” hebben liggen en het misschien ook wel lekker vinden om domeinnamen te verkopen. Pas het toe zou ik zeggen!

Je kunt ook domeinnamen gaan registreren en deze doorverkopen, kan ook zeer interessant zijn! Geen inspiratie? Gebruik dan de Creatieve Domeinnamen tool van WebChamp.

Heb je zelf ook een leuke casestudy hoe jij geld hebt verdiend via internet? Zend deze dan in via deze link
Succes!

Eelco de Boer

Misschien vind je dit ook interessant

Google is watching you

De octrooiaanvraag was al in 2005 ingedient, maar afgelopen week is hij dan uiteindelijk toegewezen, zo meldt search optimalisatiebedrijf SEO by the Sea. Google heeft het patent toegewezen gekregen voor een systeem dat muisbewegingen volgt. Hiermee worden zowel kansen als valkuilen gecreëert voor Internet Marketeers. Om de zoekresultaten te rangschikken op relevantie houdt Google rekening...
Lees verder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Geld verdienen als Internet Marketing Coach of Consultant?
Mijn dag kan niet meer stuk
Menu