Virale Marketing

Geld is oud, betaal met een Tweet!

Geen reacties

In deze tijd is het één van de normaalste zaken om je informatie te verkopen, of gratis weg te geven. Als ondernemer / marketeer is het weggeven van waardevolle informatie een enorm effectieve methode om meer bezoekers te krijgen, fans te krijgen en indirect ook meer verkopen te realiseren.

Wanneer je social media toepast, is de kans aanwezig dat ontvangers van jouw gratis informatie dit bijvoorbeeld “Retweeten”, echter de meeste bezoekers zullen dit niet doen.

Maar wat nou als we dat omkeren? Laat je bezoekers eerst “Tweeten” voordat ze informatie van je kunnen krijgen, zou dit niet veel effectiever zijn?

Met “BetaalSociaal.nl” kun je instellen dat bezoekers pas toegang krijgen tot bepaalde informatie wanneer ze jouw bericht “Tweeten”.

Dit is bijvoorbeeld perfect voor extra downloads, e-books of mp3 bestanden.

Met www.BetaalSociaal.nl laat je jouw bezoeker “betalen” met een tweet, waardoor je veel meer exposure zult krijgen voor jouw product of dienst.

Het is supereenvoudig om te implementeren op je website en het is volledig gratis. Ga naar www.BetaalSociaal.nl om ook jouw bezoekers te laten betalen met een “Tweet”!

Klik even op de “Vind ik leuk”  knop of Retweet het als je dit concept tof vindt!

Thanks!

Eelco

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

If you don’t know your numbers, you don’t have a business
Tempo is alles
Menu