Seminars van Eelco de Boer

Op dit moment staan er 3 bijzondere events in de planning.

De "Miami Mastermind" op 1,2 en 3 April 2017!

Op 1,2 en 3 April doet Eelco iets unieks wat nog nooit eerder is gedaan... Een "Mastermind in Miami".

Je wordt letterlijk "uit je business" gehaald en je bent 3 dagen lang aan het Masterminden met Eelco en een klein groepje mooie ondernemers in... Miami! De focus van de 3 dagen zal grotendeels liggen op het winstgevender maken van je bedrijf. Een belangrijk onderwerp in een superrelaxte setting! Maak in de ochtend een mooie strandwandeling, overdag wordt er "aan" je business gewerkt en geniet in de avond van een Pina Colada op Ocean Drive!

Dit is een bijzondere kans om mooie nieuwe connecties te leggen met Eelco en andere ondernemers die ook zo gek zijn om naar Miami te vliegen voor een epic Mastermind!

De investering voor de "Miami Mastermind" is 5000 euro. Je plaats reserveren doe je door via deze link je betaling te verrichten.

De "Miami Mastermind" zal (uiteraard) in (de buurt van) Miami plaatsvinden. 

Je weet zelf of dit voor jou epic is of niet 😉 

Klik hier om je aan te melden voor de "Miami Mastermind".


UITVERKOCHT 2017: "Breakthrough Blueprint" met Dean Jackson - 4, 5 en 6 juli 2017

Op 4, 5 en 6 juli 2017 zal er een bijzonder evenement plaatsvinden hier in Amsterdam, genaamd de “Breakthrough Blueprint” van de “marketingbuddha” himself, Dean Jackson!

Dit wordt de 2e keer dat we dit event in Amsterdam organiseren (en het wordt mijn 3e keer dat ik zal deelnemen). ELKE deelnemer van “Breakthrough Blueprint 2016” zal wederom deelnemen, zo baanbrekend was het 😉

Klik hier voor alle informatie over "Breakthrough Blueprint 2017"


"MasterMoves LIVE" in Amsterdam - 24, 25 en 26 mei 2017

Op 24, 25 & 26 mei 2017 zal ik mijn "MasterMoves LIVE" seminar geven (live) in Amsterdam. Tijdens dit "MasterMove LIVE" seminar, dat ik slechts één keer zal geven in 2017, ga ik je leren hoe je echte "MasterMoves" kunt maken, kunt stoppen met "bezigheidstherapie", ... . Ook krijg je de kans om 3 dagen lang met gelijkgestemde hangen, echt EPIC dus! 😉

winstnl eelco de boer

Nogmaals, dit is de ENIGE keer in 2017 dat ik dit event zal geven. En aangezien mijn "Breakthrough Blueprint" event met Dean Jackson in slechts een aantal dagen was uitverkocht, raad ik je aan je zo snel mogelijk in te schrijven. 

Klik hier voor alle informatie over "MasterMoves LIVE" in Amsterdam