Persoonlijke ontwikkeling

De Factor Geluk

6 reacties

Sommige mensen lijken geboren te zijn voor het geluk. Mogelijk ben ik een van die mensen 😉

Ik deel in deze video hoe ik denk over wat gelukkig zijn (of juist pech hebben!) kan betekenen voor je succes als ondernemer.

Ook ga ik in op de mogelijkheid van het sturen of aantrekken van geluk. Ooit gehoord van het gezegde “Geluk moet je in je schoot laten vallen, maar zorg er wel voor dat je schoot in de juiste richting staat”?

Wil je geen video’s van ons missen? Klik dan hier om je te abonneren op het Winst.nl YouTube kanaal!

Tags:

Misschien vind je dit ook interessant

Analysis paralysis

Misschien herken je het wel: je hebt zoveel geleerd, je hele hoofd zit zo vol met ideeën en je weet zoveel… dat je eigenlijk misschien wel te veel weet, waardoor je niet tot actie overgaat. Veel mensen die nu succesvol zijn, zijn gewoon van start gegaan zonder te worden gehinderd door enige kennis. Dit kan...
Lees verder

6 reacties. Reactie plaatsen

 • Margit Mooijman
  31 augustus 2013 13:08

  Door iedere dag minimaal één ding bewust te doen om jezelf gelukkig te maken, brengt je dichter bij jezelf en bij je geluk. Iets doen voor een ander geeft voldoening en dit kan je een enorm geluksgevoel geven. Dankbaarheid voor wat je bent en voor wat er is, brengt het geluksgevoel naar je toe. Geluk is maakbaar!

  Beantwoorden
 • Hoi Eelco,

  In deze video leg je precies uit hoe het dus niet moet!

  Keep up the good work!

  Goed weekend!

  Beantwoorden
 • Door je gelukkig te voelen,
  creëer je nog meer geluk!

  Dankjewel Eelco!

  Wim

  Beantwoorden
 • Geluk maak je zelf! Door te geloven en investeren in jezelf en je passie, je te omringen met gelijkgestemden, door te zetten, de juiste systemen te gebruiken, consistent te implementeren en kijhard door te knallen……..ik zit midden in dit proces en opeens valt alles op zijn plek….en dat is zo gaaf en daar word ik zo blij van dat GELUK als vanzelf aan je blijft kleven…dat straal je weer uit/geef je weer weg en dan komt dit weer bij je terug:-) ps: het ultieme geluk is overigens in mijn geval dat je je steeds weer mag realiseren dat je dankbaar moet zijn voor alles wat je al hebt (en niet steeds te vergelijken met anderen…dat is echt een killer of joy!)

  Beantwoorden
 • Veel van ons geluk creëren wij zelf als ondernemers, bijvoorbeeld omdat we voor veel dingen openstaan. Althans dat is mijn mening..

  Beantwoorden
 • Ik ben van mening dat je geluk ook moet zien en er voor open moet staan, het is er namelijk voor iedereen en niet voor bepaalde mensen. En inderdaad wat je zegt Eelco, zelf gelukkig zijn trekt geluk aan. Wat je aandacht geeft groeit, trek je aan, etc. Zet je ‘geluksradar’ aan en je zult zien dat je geluk oppikt! Als je voor een dubbeltje geboren bent kun je wel zeker een euro worden 😉

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Albert Sonnevelt Deelt Zijn Geheimen van het Leven
Van Je Hobby Je Werk Maken? Lisette van Eechoud Deed Het Zo!
Menu