OndernemerschapPersoonlijke ontwikkeling

Bescherm Je Tijd: Hoe Een Volle Agenda Je Berooft Van Je Potentieel

Geen reacties

Eelco

Wat ik het meeste mis in deze tijd zijn de trips naar Amerika. 2019 was echt amazing. Ben alleen al 5 x in Miami geweest in 2019 (ik hou van die stad) en veel mooie bezoekjes gedaan op toffe plekken met hele fijne mensen.

Ik denk dat ik in Amerika net zoveel vrienden heb als in Nederland en ik mis veel van ze.

Gelukkig is er nog videobellen. Vorige week belde ik met Dean Jackson (check via de link in de eerste comment een verslag + stappenplan van onze “Super-Happy-Fun-Day” een paar maand geleden).

Tijdens ons gesprek vorige week besefte we beide dat we in het begin van de “lockdown” ervaarde hoeveel tijd we ineens per dag hadden.

Ik had echt het gevoel dat ik 6 bonusuren per dag had doordat ik niet meer “onderweg” was naar dingen, nooit meer ergens op hoef te wachten en de hele dag een beetje op mijn sloffen kan rondlopen.

Het grappige is, is dat dat hele gevoel niet echt meer is. We hebben beide niet meer het gevoel dat de dagen “langer” zijn dan voorheen. Ons systeem is weer aangepast.

Per saldo zijn er meer productieve uren in de dag dan voorheen, maar zo voelt het niet meer.

Het tegenovergestelde werkt exact hetzelfde.

Doordat we vandaag de dag zoveel tijd op het internet spenderen, op onze telefoon en druk zijn met van alles en nog wat, wordt dat onze nieuwe “normaal”.

Het is normaal geworden om hele drukke, volle dagen te hebben. Het is “normaal” dat we versnipperd bezig zijn en dat wat we doen, weinig impact op ons maakt.

Onze dagen zitten zo vol, daarom voelen ze zo leeg. Er is niets zo frustrerend dan een “drukke” dag, waarbij je aan het einde van de dag het gevoel hebt dat je eigenlijk niks bent opgeschoten.

Er is niets zo lekker dan een compleet lege dag, waarbij je aan het einde van de dag weet dat je bergen hebt verzet.

Geef je tijd en energie niet zo makkelijk weg. Bescherm je ziel.

Laat je wat minder afleiden. Je scrolt je potentieel weg en je hebt het niet door.

Ga wat meer back to nature. Eet minder bewerkt en meer van de natuur. Maak je lichaam weer sterk. Het hoort niet zwak te zijn.

Leef je eigen leven. Probeer wat minder aan te trekken wat anderen over je denken. Jij bent 24u per dag met jezelf, zij denken misschien 3 minuten per dag aan je. Zo belangrijk zijn we niet.

Eelco

PS. Check mijn “Super Happy Fun-Day” Vlog + Stappenplan met Dean Jackson: 

Misschien vind je dit ook interessant

Pizzadoosmarketing… Ofzo

Toen ik een jaar of tien geleden begon met het kopen en verkopen van producten via het internet startte ik met een online platenwinkel. De oudjes onder ons kennen het wel, en ik geloof dat platen, oftewel vinyl, grammofoonplaten of elpee’s nu weer in de mode raken, toen waren ze ook booming business. Ik verzamelde...
Lees verder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

10 Jaar En Nu Al Succesvol Ondernemer? Succeslessen Van De 10 Jarige Floris…Popcornmagnaat!
Richard Branson: Miljardair, Lifestyle, Impact. 15 Succeslessen van Richard Branson
Menu