Persoonlijke ontwikkeling

49 Inspirerende Quotes

2 reacties

Zoals je misschien weet plaats ik dagelijks waardevolle inzichten, video’s en quotes op mijn Facebook page. We merken dat we veel leuke reacties op o.a. de quotes krijgen en zien dat ze vaak worden gedeeld.

Ook hebben we een aantal maal de vraag gekregen of we deze quotes ook kunnen bundelen in een e-book. Ik heb alle quotes verzameld en in dit e-book samengevoegd.

Mocht je zelf ook deze inspirerende quotes willen delen op je Instagram of Facebookpage? Per Quote heb ik erbij vermeld hoeveel likes ze hebben gekregen, hoeveel reacties en hoevaak ze zijn gedeeld dus maak er gebruik van zou ik zeggen 😉

Wanneer je structureel waardevolle en inspirerende posts plaatst op je Facebookpage bouw je aan veel engagement, meer likes en een betere “following” en met deze images weet je precies hoe populair ze zijn.

Je hebt bij deze mijn toestemming om deze plaatjes te delen via jouw Facebookpage, zolang je de plaatjes maar niet wijzigt. Hieronder kun je alle 49 inspirerende quotes downloaden en je kunt ze letterlijk direct inplannen op je Facebookpage of je Instagram profiel.

[page_section color=’#f2f2f2′ textstyle=’dark’ position=’default’]

Ontvang direct deze 49 inspirerende Quotes en ontvang daarbij deze 49 afbeeldingen als aparte downloads zodat je deze op je eigen Social Media kanalen kunt gebruiken door dit bericht hieronder via Facebook, Twitter, Google + of LinkedIn te delen!


[/page_section]

 

Er is ALTIJD een volgend niveau die we kunnen bereiken in business en in het leven. Er heilig in geloven is een vereiste.

The mind is the limit As long as the mind can envision the fact that you can do something you can do it as long as you really believe 100 percent. - Schwarzenegger

Quote 1 engagement

Je zult er versteld van staan hoe weinig ondernemers daadwerkelijk WETEN hoeveel belastingen ze moeten betalen, wat ze moeten reserveren etc. Dre is niet de enige die bang is voor de blauwe brieven 🙂

The only two things that scare me are God and the IRS - Dr Dre

Quote 2 engagement

We kunnen al het geld, bezittingen of bedrijven hebben die we willen, maar als onze gezondheid ons in de steek laat heb je er niks aan. Maak van je gezondheid een prioriteit BOVEN alles. Een sterk lichaam zorgt voor een sterke geest.

Quote #003 The first wealth is health - Emerson

Quote 3 engagement

We zijn tot zoveel meer in staat dan we denken. We kunnen onze eigen droomwereld waarmaken MITS we bereid zijn om de moeilijke keuzes te maken die we vaak te lang uitstellen. Korte termijn pijn versus lange termijn geluk.

I really believe in the philosophy that you create your own universe Im just trying to create a good one for myself- Jim Carrey

Quote 4 engagement

Ben je bereid om de keuzes te maken die anderen mogelijk NOOIT zouden maken? Be a warrior, not a worrier!

Courage above all things is the first quality of a warrior - Carl von Clausewitz

Quote 5 engagement

Welke ondernemersregels heb je voor jezelf opgesteld? Wat doe je absoluut wel en absoluut niet?

I am indeed a king because I know how to rule myself - Pietro Aretino

Quote 6 engagement

Vaak worden de “limits” niet door onszelf bedacht maar ze druppelen langzaam binnen door een beperkende omgeving. Verander je omgeving. verander je limits!

In our society the women who break down barriers are those who ignore limits - Schwarzenegger

Quote 7 engagement

Stress is 1 van de grootste KILLERS die er bestaan. Uitdagingen zijn fijn, WRIJVING SUCKS. Wanneer je constante wrijving ervaart in een bepaalde situatie wees dan niet te bang om de “bull by the horns” te pakken en er wat aan te doen. Hoe langer het blijft zeuren, des te meer leven je inlevert. Niet de bedoeling natuurlijk.

For every minute you remain angry you give up sixty seconds of peace of mind - Emerson

Quote 8 engagement

Het is waar. Wanneer je eenmaal “comfortabel” bent HOEF je niet perse door te knallen financieel gezien, maar je doet het OMDAT HET KAN. Voor ons ondernemers is het 1 van de vele zaken dat MEETBAAR is waar we kunnen bijhouden of we beter worden of niet.

Money doesnt make you happy I now have 50 million but I was just as happy when I had 48 million - schwarzenegger

Quote 9 engagement

Wanneer heb je voor het laatst een goed ingecalculeerd risico genomen? Hoe is het uitgepakt?

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life - Muhammed Ali

Quote 10 engagement

Hoeveel tikjes kun je hebben? Als ondernemer hebben we GEEN KEUS en zullen we STEEDS WEER moeten opstaan op het moment dat het lastig wordt.

Our greatest glory is not in never failing but in rising up every time we fail - Emerson

Quote 11 engagement

Wanneer je je “flow” te pakken hebt, OMARM het dan! Je weet nooit wanneer je deze flow weer te pakken krijgt dus maak er gebruik van!

When the ideas are coming I dont stop until the ideas stop because that train doesnt come along all the time - Dr Dre

Quote 12 engagement

Gelukkig zijn kun je in grote mate afdwingen. Hard werken, jezelf constant omscholen en je omgeving inrichten zoals jij het ZELF wilt zijn een aantal belangrijke sleutels tot “geluk”.

Shallow men believe in luck Strong men believe in cause and effect - Emerson

Quote 13 engagement

Zorgen zijn vaak fantasieen die nooit uitkomen. Blijf in beweging en focus op de zaken die je energie geven en waar je van nature goed in bent. Blijf knallen!

Dont be a worrier be a warrior

Quote 14 engagement

Hoe raar het ook klinkt, ZEKERHEID is een BELANGRIJK ding voor ons ondernemers. Hoe beter onze basis is qua business, financieen, omgeving, netwerk en thuissituatie, des te meer tikjes je kunt incasseren. Ben je wankel in deze categorieen, dan lig je zo op je smoel 😉

Everyone has a plan till they get punched in the mouth - Mike Tyson

Quote 15 engagement

Een echte ondernemer creeert business opportunities. Een wantrepreneur koopt business opportunities. Elke dag komen er nieuwe kansen op ons pad, betekent niet dat we ze allemaal moeten grijpen 😉

Business opportunities are like buses theres always another one coming - Branson

Quote 16 engagement

Neem regelmatig de tijd om na te denken WIE JE ECHT BENT en WAT JE ECHT WILT. Zet het op papier en je zult veel meer opportunities tegenkomen en je zult deze kansen veel sneller omarmen. Maak de KEUZE om naar het volgende level te groeien.

Once you make a decision the universe conspires to make it happen - Emerson

Quote 17 engagement

MASTERY gaat nooit komen door van alles en nog wat een klein beetje te doen. Wanneer je weet wat je vet vindt om te doen en het je van nature makkelijk afgaat, zorg er dan voor dat je het grootste gedeelte van je tijd en resources hier in stopt om hier het maximale uit te halen!

Whatever you are be a good one - Abraham Lincoln

Quote 18 engagement

Al mijn „successen” zijn gekomen nadat ik (meerdere malen) op het punt stond om op te geven maar toch heb doorgepakt. Als je er volledig in gelooft en alles in je systeem geeft aan dat het het juiste ding is om te doen, geef dan NOOIT op!

Never never never give up - Winston Churchill

Quote 19 engagement

Hoe langer je wacht, des te moeilijker het gaat worden. Knallen!

Dont wait the time will never be just right - Napoleon Hill

De meeste van ons zijn gezegend met een aantal eigenschappen die uniek zijn en vaak zien we ze zelf niet. Wanneer je je „gift” of „bliss” hebt gevonden is het eigenlijk je morele verplichting om hier nog beter in te worden en er een levenswerk van te maken!

Follow your bliss - Joseph Campbell

Quote 21 engagement

Veel van onze ervaringen kunnen we omzetten in wijze levenslessen. Het is zo enorm krachtig om (uiteindelijk) goede dingen te halen uit de moeilijke dingen.

Turn your wounds into wisdom - Oprah Winfrey

Quote 22 engagement

Elke dag spenderen we tijd en energie aan anderen, in feite geef je ze een stukje van je leven. Geef ze de beste versie van jezelf, het zijn de kleine dingen die een groot verschil in de wereld kunnen maken!

Wherever you go go with all your heart - Confucius

Quote 23 engagement

Als ik zou moeten kiezen ben ik liever „streetsmart” dan „booksmart”. Combineer deze twee en er is MAGIC. Praktijkervaring verslaat theorie altijd.

Action is the foundational key to all success - Pablo Picasso

Quote 24 engagement

Wat is het laatste wat jij hebt gedaan dat je spannend vond? Wat heb je ervan geleerd?

Do one thing every day that scares you - Eleanor Roosevelt

Quote 25 engagement

[page_section color=’#f2f2f2′ textstyle=’dark’ position=’default’]

Ontvang direct deze 49 inspirerende Quotes en ontvang daarbij deze 49 afbeeldingen als aparte downloads zodat je deze op je eigen Social Media kanalen kunt gebruiken door dit bericht hieronder via Facebook, Twitter, Google + of LinkedIn te delen!


[/page_section]

 

Zalig om als ondernemer de „code te kraken” en nieuwe dingen te ontdekken. Misschien wel het leukste van het ondernemerschap! Belangrijk om er vervolgens een systeem van te maken en het regelmatig toe te passen!

Life is trying things to see if they work - Ray Bradbury

Quote 26 engagement

Je bent een gezegend mens als je elke dag de dingen mag doen waar je gek op bent, dat is pas echte rijkdom.

Live what you love - Jo Deurbrouck

Quote 27 engagement

Vooral in deze tijd is het een uitdaging om niet de dagen voorbij te laten gaan zonder er echt bewust van te zijn, laat staan ervan te genieten.

May you live every day of your life - Jonathan Swift

Quote 28 engagement

De grootte van een ondernemer is de mate van shit die ze aan kunnen.

To be the best you must be able to handle the worst - Wilson Kanadi

Quote 29 engagement

Probeer zoveel mogelijk van je „shit” zo snel mogelijk te dumpen, voordat het een grote stinkende bende wordt 😉

A jug fills drop by drop - Buddha

Quote 30 engagement

Het heeft in mijn optiek geen enkele zin om bezig te zijn met de criticasters, concurrenten of mensen die niet in je geloven. Focus op jezelf, je team en je klanten, dat is waar de winst ligt.

The best revenge is massive success - Frank Sinatra

Quote 31 engagement

Je krijgt wat je tolereert en accepteert. Duidelijke grenzen stellen (en schriftelijk vastleggen voor jezelf) is een belangrijke stap naar succes.

You get what you settle for - anonymous

Quote 32 engagement

De grootste ondernemers vinden het PRACHTIG om te praten over hun „failures”. Bijzondere leermomenten en mooie verhalen voor tijdens feestjes 😉

If you have never failed you have never lived - anonymous

Quote 33 engagement

Alle bezittingen, macht of aanzien en al het geld komen niet in de buurt van het ervaren van pure liefde. Of het nou je partner, kinderen, ouders, vrienden of onbekenden zijn, NIETS komt in de buurt.

All you need is love - John Lennon

Quote 34 engagement

The turtle always wins the race 😉 Consistency is EXTREEM belangrijk in het vergaren van lange termijn succes.

It does not matter how slowly you go as long as you do not stop - Confucius

Quote 35 engagement

Zie je een tegenslag als negatief of als een moment voor groei?

An obstacle is often a stepping stone - Prescott Bush

Quote 36 engagement

Mijn grootste inzichten, moeilijkste momenten en grootste leermomenten komen wanneer ik een langere tijd alleen ben. Vrijwel elke trip die ik maak vallen er belangrijke kwartjes en kom ik weer wijzer terug. Het is EXTREEM belangrijk om je af en toe af te zonderen en de inzichten tot je te laten komen 😉

You only grow when you are alone - Paul Newman

Quote 37 engagement

Wanneer de mensen om je heen aan je beginnen te twijfelen omdat je niet op je sterkste bent, blijf dan in jezelf geloven en blijf doorgaan. We zijn allemaal wel eens de weg kwijt, dit betekent niet dat je niet op je eindbestemming gaat aankomen 😉

Just because im losing doesnt mean im lost - Coldplay

Quote 38 engagement

Durf je passie volledig te omarmen, probeer een model uit te werken zodat je het grootste gedeelte van je tijd met je passie bezig mag zijn en er ook nog eens van kunt leven.

The greatest mania of all is passion - Hunter S Thompson

Quote 39 engagement

Hang in there, ook als het lastig is. De zon gaat vanzelf weer eens schijnen. Keep going!

Tough times will never last but tough people do - Dr. Robert Schuller

Quote 40 engagement

Bepaal wat voor jou de ideale levensstijl is en maak serieuze stappen richting deze ideale levensstijl. Laat je niet afleiden door dingen die je er verder vanaf brengen. Focus!

There is only one success to be able to spend your life in your own way - Christopher Morley

Quote 41 engagement

Wanneer je dagelijks de tijd neemt om jezelf een klein beetje beter te maken, bouw je dagelijks aan je „masterpiece”.

Make each day your masterpiece - John Wooden

Quote 42 engagement

Probeer dagelijks het maximale eruit te halen. Heb lol, wees productief, heb lief.

Dont count the days make the days count - Muhammad Ali

Quote 43 engagement

Om uitzonderlijk te worden moet je uitzonderingen maken. Durf dingen te doen die anderen nooit zouden doen en de „magic” komt vanzelf op je pad.

The difference between ordinary and extraordinary is that little extra - Jimmy Johnson

Quote 44 engagement

Met de acties die je vandaag verricht, de workout die je vandaag hebt gehad, de voeding die je in je mond stopt, de inspiratie en kennis die je vandaag tot je hebt genomen en de nachtrust die je vannacht krijgt.

Light tomorrow with today - Elizabeth Barrett Browning

Quote 45 engagement

Elke ‘nee’ brengt je een stukje dichter bij een ‘ja’. Het is de ondernemer die onbeperkt nee kan horen en toch door blijft gaan die uiteindelijk zal gaan winnen.

Every strike brings me closer to the next home run - Babe Ruth

Quote 46 engagement

In mijn optiek is het heel erg simpel, hoe meer je geeft, des te meer er terugkomt. Wanneer jij die onderneming hebt die meer waarde creëert dan je concurrenten, hoef je je over het algemeen geen zorgen te maken over je business!

There are no traffic jams along the extra mile - Roger Staubach

Quote 47 engagement

De grotere uitdagingen zorgen voor groei en groei zorgt weer voor vooruitgang.

If there is no struggle there is no progress - Frederick Douglass

Quote 48 engagement

Het is van ENORM belang om constant in beweging te blijven, nieuwe dingen te doen en jezelf te ontwikkelen. Zolang je er zelf in gelooft en in beweging blijft hoef je je geen zorgen te maken om de lapzwansen die kritiek leveren en stokstijf blijven zitten. Don’t worry 😉

To avoid criticism do nothing say nothing be nothing - Elbert Hubbard

Quote 49 engagement

[page_section color=’#f2f2f2′ textstyle=’dark’ position=’default’]

Ontvang direct deze 49 inspirerende Quotes en ontvang daarbij deze 49 afbeeldingen als aparte downloads zodat je deze op je eigen Social Media kanalen kunt gebruiken door dit bericht hieronder via Facebook, Twitter, Google + of LinkedIn te delen!


[/page_section]

Misschien vind je dit ook interessant

Overwin Je Angst…

Iedereen heeft angsten, dat kan angst voor slangen of beren zijn maar ook bijvoorbeeld faalangst of juist angst voor succes. Geloof het of niet maar veel ondernemers hebben eerder last van angst voor succes dan van faalangst! Angst is iets wat je jezelf meestal hebt aangeleerd, je bent namelijk maar met 2 "basis angsten" geboren...
Lees verder

Je getal

Elke persoon heeft een getal – oftewel een bedrag – dat je nodig hebt per maand om je ideale levensstijl te leiden. Als internetondernemer is het natuurlijk zaak om te kijken welk getal dat voor jou is en hoe je dit getal kunt bereiken. Wanneer je dit getal eenmaal verdient, kun je elke maand de...
Lees verder

2 reacties. Reactie plaatsen

 • Beste Eelco,

  Je kunt je bedrijf ook wel Deelco gaan noemen. Deel&Co. Co staat Company natuurlijk, oftewel de hele gemeenschap van mede-ondernemers. Je persoonlijke ervaringen delen is een van de belangrijkste zaken in het leven, want in je eentje red je het niet, en bovendien is dat op den duur nooit inspirerend – ook al zou je het redden; een mens wordt mensen tussen de mensen. Je bedrijf groeit door de ervaringen van anderen te implementeren. Na 22 jaar eigen eenmansbedrijf is het zeer prettig om te lezen dat alle grote ondernemers en inspirators geen gratis rit hebben gekregen.

  En dus is het een voorrecht om deel uit te maken van je maillijst en je eens op een bijeenkomst ontmoet te hebben.

  Van de 49 spreuken ga ik een weekkalender maken zodat ik er elke dag naar kan kijken. Als het dan weer eens even tegenzit pluk ik een spreuk, en weet ik weer wat ik moet doen!

  Hartelijke groet,

  Rene

  Beantwoorden
 • “Never, Never, Never give up!!”

  Dit vind ik toch wel de beste 🙂

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

23 Redenen om vandaag nog te starten met Periscope
Winnen met Instagram: 14 Instagram tips voor meer volgers & interactie
Menu