Periscope

23 Redenen om vandaag nog te starten met Periscope

57 reacties

Stap 1: Download de Periscope App op je telefoon en voeg @EelcoDeBoer en @Winstnl toe om te kijken hoe wij het toepassen 😉

Mogelijk heb je er al over gehoord de afgelopen weken… Periscope! Een nieuwe app waarmee je kunt “Live Streamen”. Eén druk op een knop en mensen over de hele wereld zien real time wat je doet en zegt. Toen ik erover hoorde was ik niet gelijk enthousiast, want ik voelde het niet helemaal. Dat veranderde ook niet toen Twitter een paar weken later Periscope kocht, maar het veranderde wél toen ik de app downloadde en wat ging testen…

DAMN!

Ik was direct om! Mijn “gut feeling” zegt dat dit absoluut “The next big thing” gaat worden. In deze blogpost vertel ik je waarom.

1. Je kunt nu nog mee op de “wave”, wie weet hoe groot het gaat worden

Periscope is letterlijk nog maar een aantal weken oud. Het staat dus nog in de kinderschoenen, maar iedereen ziet de potentie en het groeit enorm. Het kan zomaar één van de grootste apps van de komende jaren gaan worden en het wordt nu al in één adem genoemd met Twitter, Instagram, Facebook, Snapchat en YouTube. Misschien wordt Periscope wel net zo’n grote speler in de markt.

Stel dat je nu terug zou kunnen gaan naar de begintijd van YouTube, zou je dan direct je plek claimen en waardevolle video’s gaan plaatsen? Ik 100% zeker! Stel je voor dat je terug kan naar de begindagen van Facebook, wow, wat een buitenkans zou het zijn om daar vanaf dag één een pagina te hebben en die dagelijks te vullen met waardevolle content! Zet je nu al direct dik in op Periscope, dan kun je straks zomaar meegroeien met de exponentiële groei die de app de komende weken, maanden en jaren mogelijk gaat doormaken.

2. Je hebt directe interactie met je kijkers

Eén van de sterke punten van Periscope is de directe interactie met je kijkers. Zij kunnen vragen stellen, jij kunt vragen stellen. Niemand hoeft te wachten en je kunt ter plekke op elkaar reageren. Die directe interactie geeft Periscope enorme waarde.

3. Je hebt de volle aandacht van je kijkers

Omdat het live is heb je de volle aandacht van de kijkers. Zoals ik hierboven al zei, is Periscope super-interactief. Je bent er helemaal voor elkaar en dat is uniek. Aandacht wordt steeds schaarser in deze tijd, maar met Periscope ben je juist helemaal op elkaar gericht. Door de live interactie ontstaat er vanzelf ook een soort flow. Je speelt op elkaar in en zo kun je je volgers optimaal bedienen.

4. Je kunt nu nog snel groeien in het Periscope algoritme

BIG ONE! Het algoritme van Periscope is simpel. Iemand tikt op het scherm en je hebt een hartje gewonnen. Er zijn mensen die honderden hartjes per uitzending uitdelen – nice! Hoe meer hartjes je hebt ontvangen, des te hoger je in het algoritme van Periscope komt. Zo verschijn je in een Periscope toplijst en dat maakt de kans dus extra groot dat je weer extra volgers zult krijgen. Zeker nu er nog zo weinig concurrentie is, kun je dus razendsnel omhoog schieten in de populariteitsindex van Periscope. Grijp je kans, claim je plek!

5. De kracht van de eerste

Begin je nu, dan ben je hoogstwaarschijnlijk de eerste Periscoper in je markt en dat levert je waanzinnige “strategic by-products” op. Zonder dat je er eigenlijk iets voor hoeft te doen – je hoeft alleen maar te beginnen! – word je zo vanzelf de autoriteit in je markt. Je krijgt meer top-of-mind-awareness en men denkt eerder aan jou in je vakgebied. Doordat je de eerste bent, geef je je klanten onherroepelijk een ervaring die ze nog nooit eerder hebben gehad. Dat stukje mental real estate is van enorme waarde. Een onontgonnen terrein ligt op je te wachten. Durf je het aan om nu die ruimte te gaan claimen?

6. Stream wat je toch al opneemt

Wanneer je een presentatie doet of een video, webinar of podcast opneemt, is het een kleine moeite om Periscope aan te zetten en twee vliegen in één klap te slaan. Eén druk op de knop en je neemt op wat je toch al opneemt en nu zendt je het ook nog eens live uit. Het kost je nul extra tijd en je geeft veel extra waarde aan je Periscope-volgers. Bovendien wordt de content die je toch al hebt/maakt zo automatisch verspreid en geconsumeerd via een extra kanaal. Geen extra inspanning, wel extra resultaat. Pure winst dus, zowel voor jou als voor je volgers.

7. Je kunt het doen in “die 12 extra minuten” die je hebt

Zondagochtend heb ik met mijn vrouw Danielle en dochter Dani iets leuks gedaan. Maar voor ze thuis waren en we op pad konden, was ik alleen. Ik zat te wachten en had nog zo’n 12 minuten over voor zij terug zouden komen. Beetje net-niks tijd, maar het werd nu superwaardevol. Ik druk op de Periscope-app en connect met mijn volgers. Ik beantwoord wat vragen, we delen waardevolle informatie, maken samen lol en ik krijg weer wat extra hartjes. Danielle komt binnen, ik neem afscheid van mijn volgers – iedereen blij. Dat kleine kwartier had ik anders bijvoorbeeld besteed aan het scrollen door de tijdlijn van iemand anders, maar nu was ik productief en heb ik geconnect met mijn groeiende groep Periscope-volgers. Goed bestede wachttijd!

Het mooie van Persicopen: je kunt het altijd en overal doen en daarmee kan het een extreem waardevolle en productieve tool voor je business worden!

8. Het is de ideale tool voor marktonderzoek.

Doordat je je volgers direct vragen kunt stellen, is Periscope geknipt voor marktonderzoek. Afgelopen zaterdag heb ik mijn volgers bijvoorbeeld gevraagd wat ze een goed onderwerp voor mijn volgende webinar zouden vinden. Er waren niet eens zoveel volgers online, maar vijf van hen stelden voor om het over timemanagement te hebben – hoe kun je beter en efficiënter met je tijd omgaan? Ik heb zelf een specifieke manier waarop ik dat doe en ik had er zelf nooit over nagedacht om daar een webinar aan te wijden, maar ik vond het zeker een goed idee. Het onderwerp staat nu ingeroosterd op de marketingagenda!

9. Je bouwt een diepere relatie op met je volgers

Je volgers leren je op een andere manier kennen en dat is positief. Tijdens een podcast zien ze je niet, een video is vaak erg gescript, in een blog ‘verschuil’ je je achter woorden, Twitter is kort, maar via Periscope interact je één op één met je volgers. Zij zien je op een andere manier en in alle opnames zien ze je op verschillende plekken. Zo krijgen ze het gevoel dat ze je beter leren kennen en als mensen je beter kennen, zullen ze meer bij je spenderen. Want zoals je weet: wie tijd met je wil spenderen, wil ook geld bij je spenderen!

10. Je krijgt volgers die je anders nooit zou hebben

Periscope biedt een manier om volgers te bereiken die je via andere marketingactiviteiten anders nooit had weten te bereiken. Je uitzending komt namelijk in een bepaald overzicht terecht. Daar kunnen mensen aanhaken, die voorheen wellicht nooit van je hebben gehoord. Het is belangrijk dat je titel pakkend genoeg is, zodat je het juiste publiek aanspreekt. Gaan mensen eenmaal kijken en het bevalt ze wat ze zien, dan worden ze vast volger van je. Dat kan nationaal zijn, maar natuurlijk ook internationaal! Geef je jezelf de kans om mee te groeien met Periscope?

11. Je kunt iets doen wat letterlijk nog niemand anders op de wereld heeft gedaan

Ik heb een paar keer op een scooter door Amsterdam gereden en heb dat live gestreamd. Mensen vonden dat geweldig. Ik weet zeker dat ik wereldwijd de eerste was die mensen live meenam op een scotter door Amsterdam. Ik reed over de grachten, ik reed langs coffeeshops, en via Twitter werd me gesmeekt of ik ook door het red light district wilde gaan, maar dat heb ik niet gedaan. Tot op de dag van vandaag word ik op een leuke manier aangesproken op die actie. Ik had mensen een unieke ervaring gegeven. Dat laatste is van grote waarde en het wordt vaak onderschat. Met Periscope is het een eitje om mensen een ervaring te geven die ze nog nooit hebben gehad.

12. Het is NU! Je gaat ook geen oud nieuws kijken…

Periscope is 100% hier en nu en dat maakt het spannend, je weet nooit wat er precies zal gaan gebeuren. De kijker niet, maar jij zelf ook niet, en dat live-aspect maakt het extra krachtig. Je creëert in feite ter plekke nieuws. Niemand gaat naar Uitzending Gemist en bekijkt het nieuws van vorige week. En een YouTube filmpje dat je op pauze zet, ga je waarschijnlijk ook niet de volgende dag afkijken. Oud nieuws is oninteressant, maar nieuws dat live onder je ogen gemaakt wordt is het summum. Mensen willen niks missen.

13. Je maakt makkelijker video’s

Hoe snel en eenvoudig wil je het hebben? Je drukt op een knop en bent live en hebt contact met je volgers. Je kunt de content ook gelijk opslaan op je telefoon en doordat je direct interactie hebt, ontwikkelt zich een heel andere scenario als bij het opnemen van een video. Het is echt go with the flow en die interactie maakt het zoveel waardevoller, want je creëert iets wat je zelf nooit van tevoren helemaal zo zou kunnen hebben gescript.

De interactieve video die zo ontstaat kun je gebruiken voor YouTube en Facebook Video. Extra content, geen extra moeite.

14. Het is gratis

Webinars kosten geld en op Periscope kun je exact hetzelfde doen, alleen is het gratis en al Periscopend kun je allerlei extra’s meegeven aan je volgers. Waar je ook op de wereld bent, je kunt de mensen een stukje meenemen op je reis. Dat live streamen levert unieke content en unieke ervaringen op. En dan is het dus nog eens gratis ook!

Altijd zinnig om uit te proberen dus, zeker omdat je – zoals ik zei – met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid de eerste in je markt bent.

15. Periscopers kunnen delen met hun Twitter-volgers

Tijdens je uitzending kunnen mensen die delen via Twitter en dat is een super-simpele manier om je bereik te vergroten. Het is natuurlijk cool als je volgers de uitzending spontaan delen, maar je kunt het hen ook gewoon vragen. Met een simpele swipe over het scherm is het gebeurd en zo kan je aantal volgers exponentieel gaan groeien. Weer extra bereik en weer te simpel voor woorden.

16. Je uitzending wordt automatisch aan je Twitter volgers getoond (als je dat wilt)

Als je live gaat, kun je met één druk op de knop de uitzending delen met al je Twitter-volgers. Geen extra moeite, wel extra kijkers!

17. Je hebt direct een onderscheidend vermogen

Je doet iets wat je concurrenten (nog) niet doen. Vooral in deze tijd is het voor een ondernemer van enorme waarde om zich te onderscheiden van de concurrentie. Er is zoveel ruis, er is zoveel rommel, de aandachtsspanne van onze klanten wordt steeds korter. Hoe spring je er echt uit?

Door de eerste te zijn! Ja, door te gaan Periscopen dus! Wacht niet langer en claim nu je plek en wees onderscheidend! Het is bijna te simpel voor woorden, waar wacht je nog op?

Tot je deze blogpost uit hebt, zeg je? Wat een goede reden 😉

18. Je kunt je klanten DIRECT laten zien wat voor cool nieuw product je in de markt zet.

Wanneer je bezig bent met iets nieuws, kun je dat live laten zien. Ben je een boek aan het schrijven? Neem je volgers mee en laat ze delen van je word document zien. Ben je een nieuw fysiek product aan het maken? Show je volgers het prototype (en vraag ze wat ze ervan vinden). Ben je nieuwe software aan hat maken? laat via Periscope zien hoe de software werkt. Twitter is snel en eerlijk, maar Periscope is nog sneller en eerlijker. Doordat je mensen direct laat zien waar je mee bezig bent kun je hen warm maken voor een aanstaande lancering.

19. Het is leuk om te doen

Behalve dat het business-wise genoeg kansen biedt, is Periscope ook gewoon tof om te doen. Het geeft energie en je hebt leuke en inspirerende interactie, iets waar ondernemers vaak van houden. Waarom niet iets toevoegen aan je marketingmodel als je het óók nog eens hartstikke leuk vindt!

20. Rechtstreekse interactie = engagement.

Doordat je volgers live meekijken en reacties (en hartjes! ;)) kunnen achterlaten, kun jij daar live op reageren. Dat levert engagement op. Je bent met elkaar in gesprek en zoals dat altijd met een gesprek gaat – het kan alle kanten op gaan. Dat is ook het leuke. Je moet ín het moment op iedere situatie inspelen en daarbij gebruik je je eigen creativiteit. TOF.

21. Streamen voor een beperkte groep volgers.

Dit is optioneel en het is perfect als je je premium-klanten een exclusieve EXTRA wilt geven, of als je apart iets wilt doornemen met een groep mensen die je coacht of op een andere manier ondersteunt. Periscope biedt de mogelijkheid om met een select groepje te Periscopen zonder dat anderen het zien. Een soort privé-uitzending. Zo geef je die selecte groep het gevoel uitverkoren te zijn en dat zorgt voor extra commitment.

22. Automatische melding wanneer je live gaat

Er wordt automatisch een melding gedaan aan je volgers. Dat gebeurt door een fluitje. Sommige mensen vinden het een irritant geluid, maar het springt er wel echt uit en mensen kijken daardoor zeker even op hun mobiel om te zien wie er wat gaat doen. Grijp die kans en zorg altijd voor een pakkende titel, want zo vergroot ze de kans dat ze je live gaan bekijken. Weer een belangrijk stukje mental real estate dat je kunt claimen.

23. Je kunt de #1 Periscoper in jouw markt worden. Pak het goed aan en claim die plek!

Ik zei het al eerder: nu beginnen en je bent waarschijnlijk de eerste Periscoper in je markt. Veel van ons hadden misschien niet meer gedacht dat zo’n kans nog eens op hun pad zou komen, maar jawel. We zitten bovenop een nieuwe ontwikkeling en ook in deze tijd kun jij dus nog ergens de eerste mee zijn – hoe waardevol is dat! Aan jou de keuze om je plek op Periscope te claimen. Ga je ervoor, ja of nee?

Stap 1: Download de Periscope App op je telefoon en voeg @EelcoDeBoer en @Winstnl toe om te kijken hoe wij het toepassen 😉

Misschien vind je dit ook interessant

Niets gevonden.

57 reacties. Reactie plaatsen

 • super deze uitwerking!

  Beantwoorden
 • live verslag doen van mijn reizen om de hospitalitips en gastbelevenissen te delen met mijn klanten!! Veel gaver dan een blog uiteraard

  Beantwoorden
 • Periscope kan ook via Ipad.

  Ik wil dit gaan gebruiken als spreekuur voor mijn reintegratie clienten

  Beantwoorden
 • Het lijkt me een mooie tool voor ons om bijvoorbeeld 1 uur per dag online live support te geven, waarbij meer mensen vragen kunnen stellen en direct allemaal de antwoorden ontvangen. Bulk support 😉

  Beantwoorden
 • check mijn Periscope-uitzending even Eelco! je bent live in mijn video hihihi. Oja je boek heb ik al dus graag die bon van 2500

  Beantwoorden
 • Periscope geeft de mogelijkheid om met een groep tegelijkertijd interactie te hebben.
  het is laagdrempelig en weinig kosten.

  Trainingen op afstand met een hoge frequentie.

  Beantwoorden
 • Erg interessant om te gebruiken als je een seminar bezoekt, korte interviews kun je delen, etc.

  Beantwoorden
 • @Welzijn30: @EelcoDeBoer integreert live webinar, live twitter en live periscope uitzending. Op http://t.co/OB6M3KEop4 23 tips. http://t.co/2cR3UB9QTL. Gaaf!

  Beantwoorden
 • Stella Deiana
  23 april 2015 11:32

  Met Periscope kan ik mijn klanten controleren of ze zich wel aan het programma houden als ze niet bij mij kunnen komen 😉

  Beantwoorden
 • Fantastisch dit! Ik zou dit kunnen gebruiken om tijdens repetities te laten zien wat en hoe ik het doe. En tijdens cursusdagen kunnen mensen een ‘feel’ krijgen van zo’n dag (teaser) 😀 Fantastisch!

  Beantwoorden
 • Deze app is te gek! Het is mooi om lifestyle te delen, reizen, koken, sporten etc.

  Beantwoorden
 • Ik moet er nog eens over gaan nadenken maar ik lees heel veel boeken dus een boekenreview ga ik zeker doen.

  Beantwoorden
 • Leuk webinar! Interessante tool!
  Ik denk dat het en goede tool is om je volgers je nog beter te leren kennen, qua werk, maar ook privé, likebility te verhogen. Laten zien wie je bent en wat je doet. Hoe een fotoshoot er bij mij uit ziet, waar ik kom, enzovoort.
  Leuk heb zin om er mee aan de slag te gaan… alleen de volgers nu nog.
  Geloof dat ik maar weer wat actiever moet worden op twitter…

  Groet,
  Bianca

  Beantwoorden
 • Hier ga ik zeker gebruik van maken. Bijvoorbeeld het online spreekuur. Live behandelingen showen. Klanten kunnen direct meekijken en vragen stellen.

  Beantwoorden
 • Vind de app inderdaad heel tof! Thanks dat je me hier op hebt gewezen! 😀

  Beantwoorden
 • Ik ben benieuwd hoe Periscope onderdeel kan zijn van mijn gameplan dat we vandaag gaan maken in de IBM! ik denk tot nu toe aan live demo’s , lanceringen, sneak previews, combi met webinars, testimonials, coaching. inderdaad wel erg hier en nu werken. youtubes maken van je broadcasts…..wow wat een hoop mogelijkheden!

  Beantwoorden
 • Heel interessant!

  Beantwoorden
 • Periscope lijkt me vet als fitness en coaching tool om oefeningen te laten zien en trainingen te geven.

  Beantwoorden
 • Gerda Hekker
  23 april 2015 11:41

  Moet even goed nadenken, maar zal zeker iets leuks kunnen worden voor iedere business en privé.

  Beantwoorden
 • Heel gaaf!

  Ik zie kansen om dit in te zetten voor mijn opdrachtgevers in het verbeteren van (externe) communicatie.

  Super! Dank voor het delen!

  Linda Graanoogst, (merk) journalist
  rebrandmybrand.nl en lindagraanoogst.nl

  Beantwoorden
 • Ik zie heel veel flauwekul op periscope. Kun je professionele filmpje niet beter met zijn tweeën maken.

  Beantwoorden
 • Bedankt voor de tip! Inderdaad een hele toffe app!

  Beantwoorden
 • Live events broadcasten!

  Beantwoorden
 • Ik ga mijn facebookgroep Schoonheidsspecialisten Nederland met periscope helpen om kennis te delen en meer van mezelf te laten zien. Er zitten nu 1200 mensen in dus wie weet gaat het werken 🙂 Plus dat ik het voor mijn e-zine ga gebruiken

  Beantwoorden
 • Bedankt voor de informatie!
  Je hebt me te weten motiveren. Webinars heb ik uitgesteld omdat ik er niet enthousiast ervan werd. Maar nu ben ik enthousiast.

  Q&A op bepaalde momenten. Maar ook een persoonlijk gezicht krijgen van mijn doelgroepen maar ook de doelgroepen van mij.

  Leuk leuk leuk

  Beantwoorden
 • Ik zou live yoga lessen geven om mensen ook te triggeren voor mijn yogareizen. Leuk ook om dit buiten te doen als het mooi weer is

  Beantwoorden
 • Een nieuw product, dienst of concept live introduceren! [gaan wij over 2,5 week doen :-)]

  Beantwoorden
 • Inzetten voor coaching.
  Vrienden laten meegenieten van mijn leven hier (Noord-Noorwegen).
  I.p.v. bloggen.
  Spontaner delen van content doordat het laagdrempelig is.

  Beantwoorden
 • Registreren van vergaderingen voor mensen die niet aanwezig (kunnen) zijn, maar niks willen missen.

  Beantwoorden
 • Gerda Hekker
  23 april 2015 11:45

  Denk het te kunnen gebruiken voor:
  a. promoten van producten van onze webshop.
  b. als verhuurmakelaar: het promoten van woningen aan woningzoekenden.

  Beantwoorden
 • Hi Eelco,
  Weeral superinteressant webinar !
  Wij doen met ons kinderkledingslabel CHAT MECHANT regelmatig pop-up shops (2-3 mei in Tongeren, België). Ik ga filmpje maken van de winkel voor we open gaan, maar ook tijdens de opening.
  Lijkt me spannend, maar ook superkans !
  Kijk er al naar uit.
  Grts,
  Frederik

  Beantwoorden
 • Is Periscope alleen interessant als je al veel volgers hebt? Of ook om vanaf 0 nieuwe volgers te krijgen?

  Beantwoorden
  • Ik gaf gisteren mijn eerste Periscope uitzending en had toen nog geen volgers. Inmiddels heb ik er twee gedaan en heb ik daarmee 100 mensen bereikt, een aantal volgers gecreëerd en veel leuke reacties ontvangen. Dus gewoon gaan doen!

   Beantwoorden
 • Hey Eelco,

  Gaaf dat jij weer inspringt op de actualiteit, wat ik tot nu toe eigenlijk altijd wel van je gewend bent.
  Ik ga het zeker inzetten; Q&A sessies, boekreviews, korte tips delen, inspiratiemomenten na trainingen, hersenspinsels delen, live webinars en ik ga nog even een thinking time inplannen om te brainstormen waarvoor ik Periscope kan toepassen op mijn business, zodat ik mij direct kan onderscheiden!

  Groeten Vivianne

  Beantwoorden
 • Met periscope kan ik internationale dansprojecten opzetten om live in 2 verschillende landen groepen te connecten! Geniaal!

  Beantwoorden
 • Ik sta regelmatig op leuke evenementen waar ik met kinderen knutsel en kan mensen live laten zien wat ik daar doe. Zo kan ik heel snel mensen trekken.

  Beantwoorden
 • superleuke tool, vooral om mobile webinars te kunnen geven!
  Hoe koppel je periscope aan je webinar, zoals je net deed?

  Beantwoorden
 • korte filmpjes van mooie momenten, deze komen op elk moment van de dag voor en daarom is periscoop zo goed toe te passen, het is NU!!!!
  geen script, geen edit

  Beantwoorden
 • Coaching van bedrijven.
  Ik ben communicatiecoach.
  Live vragenuurtje waar zij tegenaan lopen.
  Direct feedback voor testimonials op website
  Ook goed voor SEO website.

  Beantwoorden
 • live support in het moment dat iemand het nodig heeft tijdens coaching traject

  Beantwoorden
 • Gerda Hekker
  23 april 2015 11:52

  Voor netwerkmarketing een mooie app om:
  a. iets over je organisatie te vertellen;
  b. q&a
  c. trainen van je team
  d. productpromotie
  Voor netwerkmarketing denk ik een gigantisch mooie tool.

  Beantwoorden
 • Zoveel kansen voor grote webshops ipv ouderwetse chatsessies met computers nu live met medewerkers: bol.com etc, maar ook huisartsensessies – digitale spreekuren, broadcasten bij events (achterban gaat dit delen).

  In het kader van hostmanship, het persoonlijk maken van, wat zoveel klantvriendelijker is. Van een gezicht word je als klant blijer van dan een saaie email.

  Je kunt daadwerkelijk kijkjes geven in de keukens van; hotels, airlines, restaurants, producenten, je geeft ook hier het bedrijfsleven op n makkelijke mooie ‘live’ manier een kijkje in de keuken.

  Door periscope breng je al het toffe direct naar de mensen toe.

  Beantwoorden
 • Wow als digibeet net dat duwtje nodig… loopt al wat langer rond om een “inloop” spreekuur te gaan houden om andere net dat duwtje te geven waardoor ze (nog) beter in harmonie met zichzelf kunnen leven. The world is mine thank you Eelco

  Beantwoorden
 • Live geven van workshops en trainingen.
  I.p.v. webinars op de ‘ouderwetse’ manier.
  Interactie met doelgroep in meest brede vorm (bijv. als onderdeel van een training of als reactie op een vraag in je Facebook groep).
  Persoonlijk connecten (veel spontaner dan een video die je steeds opnieuw op kunt nemen).
  Laten zien dat je innoveert alleen al door het gebruik van Periscope.
  Q&A’s voor bijvoorbeeld een lidmaatschapswebsite.
  Als afwisseling of vervanger van een e-mail nieuwsbrief.

  Beantwoorden
 • Vergaderen!
  Niet locatie gebonden.
  Directe interactie. Veel tijdwinst. Toch persoonlijk.

  Beantwoorden
 • Een fantastische mogelijkheid om een global community van powermams actief betrokken te laten zijn met elkaar en voor elkaar. Kosteloos/grenzeloos/tijdloos

  Beantwoorden
 • Heb nog geen iphone, wel een macbook ga vandaag nog informeren! Druk bezig met al mijn info van verleden, heden en toekomst te ordenen en mijn websites te verversen en actueel te maken. Zou supermooi zijn ook voor een vriend van mij die kunstschilder is, hebben het al regelmatig over life schilderen gehad en live stream mogelijkheden, helaas vriend niet zo creatief en adequaat ingesteld om actie te nemen, planning te maken en doelen te verwezenlijken. Hoop dat dat snel komt. Ondertussen ben ik heel blij met al je info om dit voor mijn eigen onderneming(en) te gebruiken. Ben bezig met een boek schrijven, muziek maken en pagina opzetten, online living your dreams/volg je passie programma, bewustwordingsprocessen en info over allerlei mogelijkheden in de maatschappij onderwijs, gezondheid, techniek etc met als voorland voorbeeld het ´venusproject´ dat in een toekomst zou kunnen draaien zonder monetair systeem waarin het voor een ieder een ´hemel op aarde´ wordt, alle leed uit de wereld haalt en voor iedereen prachtige kansen en groeimogelijkheden, alle kennis en kunde voor steeds meer en uiteindelijk iedereen toegankelijk kan worden?

  Elise xoxo

  Beantwoorden
 • Wat een leuke tool! In verschillende branches heel verschillend toe te passen. Om exclusieve handgemaakte produkten door de klant van begin tot eind mee te laten volgen. Of om verslag te doen van bezoeken aan bijzondere plaatsen waar je volgers in geïnteresseerd zijn. Of om gewoon even snel iets uit je dagelijkse praktijk te delen. Er zijn zóveel mogelijkheden. En ik vind het super inspirerend om te zien hoe jij kennelijk al spelend je geld weet te verdienen 🙂

  Beantwoorden
 • Eelco vraagje? Hoe reed jij met periscope op scooter, met 1hand dan of heb je al ergens iets dat je aan kan vast hangen, of???

  Beantwoorden
 • Helaas kon ik dit webinar niet volgen. Heb wel de App gedownload, maar weet niet wat ermee te doen.
  Kun je deze App alleen gebruiken als je een Twitteraccount hebt/gebruikt?
  Herhaal je dit webinar binnenkort nog een keer, Eelco?

  Beantwoorden
 • nu ook voor Android!

  Beantwoorden
 • Het is echt een geweldige tool! Wij (Briant & Jaldhara) zijn iedere dag tussen 9.00-9.30 uur live op Periscope tijdens onze 112 dagen challenge over levensgeluk, relatiegeluk, relatiesucces en werkgeluk.

  We zitten nu op dag 24. We wonen op Kreta waar de wifiverbinding niet altijd geweldig is. Dat is soms wel een ding voor ons. Verder moeten we ook wennen aan én vertellen wat je wilt vertellen én het interactieve van het medium. Maar … we doen het en we leren al doende.

  Beantwoorden
 • Ik zag in één van de reacties ook staan dat het gebruikt kan worden voor vergaderingen die mensen misschien missen. Is je filmpje altijd voor iedereen openbaar of niet? Aangezien in een vergadering ook informatie wordt gegeven die niet iedereen hoeft te horen..

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

[Instructie] Start je eigen podcast! – Alles wat je moet weten om je eigen podcast te maken & uploaden
49 Inspirerende Quotes
Menu