Ondernemerschap

16 jarige Youri Meuleman onthult hoe hij 8 webwinkels runt (naast school)

18 reacties

Hoe wordt je succesvol ondernemer op internet, naast een drukke agenda zoals naar school gaan?

De 16 jarige Youri meuleman begon al op zijn 12e met zijn eerste webshop en geeft in dit interview het geheim achter zijn succes prijs.

Hij gaat uitgebreid in op vragen als: Waar moet je op letten wanneer je een webshop start? Hoe kom je erachter wat een goede Niche is? Waar vind je goede dropshipping leveranciers?

Het is fantastisch om te zien hoe “Business Wise” Youri al is op zijn leeftijd. Hij snapt de kracht van ‘omgeving is sterker dan wilskracht‘ en hij omringt zich bewust met positief ingestelde mensen.

Verder is hij een echte doener. Hij laat zich niet van de wijs brengen door tegenslagen of moeilijkheden. Wat ook opvalt is dat hij het niet voor het geld doet, maar dat hij enorm graag leert en groeit en iedere ervaring ziet als een les.

Wanneer je dit interview goed beluistert en je neemt de lessen die erin zitten mee in jouw leven, dan gaat je leven er zeker anders uitzien!

Wat was jouw meest waardevolle inzicht wat je hieruit hebt gehaald? Het wordt erg gewaardeerd wanneer je dat hieronder even laat weten.

Thanks!

Tags:

Misschien vind je dit ook interessant

ondernemingsplan

Meer doen door minder te doen

Eén van de meest krachtige manieren om je bedrijf van lijdend naar leidend te krijgen is door te BESLISSEN om MINDER te doen. Je hebt grote gouden ballen nodig om een beslissing te nemen om echt te durven kiezen voor wat je NIET MEER zult doen, waardoor je uiteindelijk een veel succesvollere business, een overzichtelijker leven, meer...
Lees verder
hangmat

Een Shortcut naar Succes?

Ondernemers-succes is niet voor iedereen weggelegd - dat blijkt o.a. uit cijfers van de KvK, die in de eerste helft van 2012 aangaven dat maar liefst de helft van de startende ondernemers binnen 5 jaar de handdoek (al dan niet noodgedwongen) in de ring gooit. Wat zijn de factoren die bepalen welke ondernemer succesvol wordt en welke niet? Ga voor de...
Lees verder
Eva van Zeeland

Van Idee naar Supersuccesvolle Internetonderneming in 18 maanden: Eva van Zeeland (Miss Natural)

Hoe zorg je ervoor dat je binnen anderhalf jaar een idee omzet in een succesvolle business? Eva van Zeeland vertelt openhartig over haar stappen die er toe hebben geleid dat haar site MissNatural.nl een begrip is geworden in de online gezondheidsmarkt. Ontdek alle strategieën en tacktieken die Eva heeft toegepast en kijk wat jij daarvan...
Lees verder

18 reacties. Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

WHPH 5: Mijn trip naar Sir Richard Branson’s “Necker Island”…
Van Idee naar Supersuccesvolle Internetonderneming in 18 maanden: Eva van Zeeland (Miss Natural)
Menu