Ondernemerschap

16 jarige Youri Meuleman onthult hoe hij 8 webwinkels runt (naast school)

18 reacties

Hoe wordt je succesvol ondernemer op internet, naast een drukke agenda zoals naar school gaan?

De 16 jarige Youri meuleman begon al op zijn 12e met zijn eerste webshop en geeft in dit interview het geheim achter zijn succes prijs.

Hij gaat uitgebreid in op vragen als: Waar moet je op letten wanneer je een webshop start? Hoe kom je erachter wat een goede Niche is? Waar vind je goede dropshipping leveranciers?

Het is fantastisch om te zien hoe “Business Wise” Youri al is op zijn leeftijd. Hij snapt de kracht van ‘omgeving is sterker dan wilskracht‘ en hij omringt zich bewust met positief ingestelde mensen.

Verder is hij een echte doener. Hij laat zich niet van de wijs brengen door tegenslagen of moeilijkheden. Wat ook opvalt is dat hij het niet voor het geld doet, maar dat hij enorm graag leert en groeit en iedere ervaring ziet als een les.

Wanneer je dit interview goed beluistert en je neemt de lessen die erin zitten mee in jouw leven, dan gaat je leven er zeker anders uitzien!

Wat was jouw meest waardevolle inzicht wat je hieruit hebt gehaald? Het wordt erg gewaardeerd wanneer je dat hieronder even laat weten.

Thanks!

Tags:

Misschien vind je dit ook interessant

Steve Jobs

Bedankt Steve…

Met een flinke brok in mijn keel begin ik aan een emotioneel en wellicht zelfs ‘niet-direct-relevant’ eerste gastartikel voor Winst.nl. Na een nacht waarin ik geen oog dicht deed, zag ik vanmorgen om 7:45 uur de headline ‘Steve Jobs Has Passed Away’. Een donderslag bij heldere hemel, want hoewel het duidelijk was dat het niet...
Lees verder

VOOR ALLE “VIRTUAL ASSISTANTS”

Dit vind ik bizar. Afgelopen dagen heb ik zo’n 30+ gesprekken gevoerd met potentiële kandidaten die ons willen helpen en ons team willen versterken. Na een aantal gesprekken viel het me op dat er veel “Virtual Assistants” bij zaten. Als ik denk aan een “virtual assistant” dan denk ik aan iemand die je mails beantwoord,...
Lees verder

18 reacties. Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

WHPH 5: Mijn trip naar Sir Richard Branson’s “Necker Island”…
Van Idee naar Supersuccesvolle Internetonderneming in 18 maanden: Eva van Zeeland (Miss Natural)
Menu