Ondernemerschap

16 jarige Youri Meuleman onthult hoe hij 8 webwinkels runt (naast school)

18 reacties

Hoe wordt je succesvol ondernemer op internet, naast een drukke agenda zoals naar school gaan?

De 16 jarige Youri meuleman begon al op zijn 12e met zijn eerste webshop en geeft in dit interview het geheim achter zijn succes prijs.

Hij gaat uitgebreid in op vragen als: Waar moet je op letten wanneer je een webshop start? Hoe kom je erachter wat een goede Niche is? Waar vind je goede dropshipping leveranciers?

Het is fantastisch om te zien hoe “Business Wise” Youri al is op zijn leeftijd. Hij snapt de kracht van ‘omgeving is sterker dan wilskracht‘ en hij omringt zich bewust met positief ingestelde mensen.

Verder is hij een echte doener. Hij laat zich niet van de wijs brengen door tegenslagen of moeilijkheden. Wat ook opvalt is dat hij het niet voor het geld doet, maar dat hij enorm graag leert en groeit en iedere ervaring ziet als een les.

Wanneer je dit interview goed beluistert en je neemt de lessen die erin zitten mee in jouw leven, dan gaat je leven er zeker anders uitzien!

Wat was jouw meest waardevolle inzicht wat je hieruit hebt gehaald? Het wordt erg gewaardeerd wanneer je dat hieronder even laat weten.

Thanks!

Tags:

Misschien vind je dit ook interessant

Pizzadoosmarketing… Ofzo

Toen ik een jaar of tien geleden begon met het kopen en verkopen van producten via het internet startte ik met een online platenwinkel. De oudjes onder ons kennen het wel, en ik geloof dat platen, oftewel vinyl, grammofoonplaten of elpee’s nu weer in de mode raken, toen waren ze ook booming business. Ik verzamelde…

Lees verder

18 reacties. Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

WHPH 5: Mijn trip naar Sir Richard Branson’s “Necker Island”…
Van Idee naar Supersuccesvolle Internetonderneming in 18 maanden: Eva van Zeeland (Miss Natural)
Menu