Ondernemerschap

16 jarige Youri Meuleman onthult hoe hij 8 webwinkels runt (naast school)

18 reacties

Hoe wordt je succesvol ondernemer op internet, naast een drukke agenda zoals naar school gaan?

De 16 jarige Youri meuleman begon al op zijn 12e met zijn eerste webshop en geeft in dit interview het geheim achter zijn succes prijs.

Hij gaat uitgebreid in op vragen als: Waar moet je op letten wanneer je een webshop start? Hoe kom je erachter wat een goede Niche is? Waar vind je goede dropshipping leveranciers?

Het is fantastisch om te zien hoe “Business Wise” Youri al is op zijn leeftijd. Hij snapt de kracht van ‘omgeving is sterker dan wilskracht‘ en hij omringt zich bewust met positief ingestelde mensen.

Verder is hij een echte doener. Hij laat zich niet van de wijs brengen door tegenslagen of moeilijkheden. Wat ook opvalt is dat hij het niet voor het geld doet, maar dat hij enorm graag leert en groeit en iedere ervaring ziet als een les.

Wanneer je dit interview goed beluistert en je neemt de lessen die erin zitten mee in jouw leven, dan gaat je leven er zeker anders uitzien!

Wat was jouw meest waardevolle inzicht wat je hieruit hebt gehaald? Het wordt erg gewaardeerd wanneer je dat hieronder even laat weten.

Thanks!

Tags:

Misschien vind je dit ook interessant

Pizzadoosmarketing… Ofzo

Toen ik een jaar of tien geleden begon met het kopen en verkopen van producten via het internet startte ik met een online platenwinkel. De oudjes onder ons kennen het wel, en ik geloof dat platen, oftewel vinyl, grammofoonplaten of elpee’s nu weer in de mode raken, toen waren ze ook booming business. Ik verzamelde...
Lees verder

Slechter Dan Dit Zal Het Niet Worden

Het gebeurt maar al te vaak dat startende ondernemers blijven steken in de zogenaamde logofase. Deze fase houdt simpelweg in dat je bijvoorbeeld eerst het logo van je website perfect wilt hebben voor je visitekaartjes kunt gaan drukken. Pas als dat achter de rug is, kun je visitekaartjes uitdelen. Veel ondernemers laten dus geen visitekaartjes drukken als ze...
Lees verder

Mijn dag kan niet meer stuk

Sinds 18 Januari dit jaar wonen Danielle en ik in Amsterdam en sinds Februari huur ik een prachtig kantoor aan de Weesperzijde in Amsterdam. Bij ons om de hoek zit een kleine broodjeszaak waarvan de eigenaresse nu bijna een jaar actief is in de zaak. Ze doet alles zelf en ze doet het fantastisch, alleen...
Lees verder
tips voor startende ondernemers

10 Tips voor Startende Ondernemers

Wat is beter dan tips krijgen van mensen die al met hetzelfde bijltje gehakt hebben? We vroegen in onze LinkedIn Ondernemersgroep of de leden hun 'nummer 1 tip' voor startende ondernemers wilden delen. Het was grappig om te merken dat dezelfde dingen veel terugkwamen, wat wijst op een gelijksoortige mindset bij al deze gemotiveerde ondernemers!...
Lees verder

18 reacties. Reactie plaatsen

Leuk om te zien. Goed bezig Youri, je leert hier zo ontzettend veel van, over 10 jaar ben je nog slimmer dan je nu al bent.

Hoop dat het nu goed gaat op school?

Word zo goed mogelijk in de dingen waarmee je bezig bent. Kennis is alles. Ervaring is alles. Blijf enthousiast, neem slimme beslissingen, maak keuzes waar je beter van wordt. En uitbreiden die handel.

Wens je veel toe succes op school. Komt wel goed toch? O ja, work hard, play hard. Vergeet niet te spelen 🙂

Go Go Go

Groetje,

James

Beantwoorden

Het is indrukwekkend om te zien hoe iemand al op zo’n jonge leeftijd zijn weg heeft uitgestippeld om zijn dromen te realiseren.

Youri, veel succes toegewenst en we zullen nog veel van jou horen in de toekomst.

Met vriendelijke groet,
Hélène Feliz

Beantwoorden

Wat doe je dat goed Youri! Ga zo door! 🙂

Beantwoorden

Mooi stukje, interessant om te zien hoe zo’n jong iemand (en naamgenoot!) zo succesvol is met zijn passie. 🙂

Erg stimulerend!

Beantwoorden

Ik heb zo het gevoel dat we nog veel gaan horen van Youri Meuleman. Leuk interview en interessant om te zien dat iemand al zo gedreven is op jonge leeftijd.

Beantwoorden
Kees Kroos
10 juni 2013 19:38

Grote klasse hoor Youri …

Dit is pas de “Just do it mentaliteit”

Beantwoorden

Wat een Kanjer he!!!

Heartsz to you,

Natascha

Beantwoorden

Mooi interview Youri! Je bent goed bezig. Over tien jaar kun je rentenieren…Half zo oud en nu al 8 webwinkels meer dan ik 😉

Beantwoorden

Geinig interview. Voor de nieuwelingen op internet: Let op trefwoorden als “niche”, “blog”, “google adwords keywords tool”.

Beantwoorden
Mijanou Edink
10 juni 2013 23:00

Goed interview! En Youri alle succes gewenst als ondernemer, je zult vast nog veel meer interessante invalshoeken vinden om vanuit te ondernemen.

Wat mij zal bijblijven aan dit interview is je verhaal over dat je familie je steunt. Plus je instelling: “Als ik iets wil, ga ik het ook bereiken.”

Petje af!

Beantwoorden

Geweldig interview Youri! Ga zo door!

Beantwoorden

Leuk interview, toen ik de foto eerst zag dacht ik eigenlijk dat het een oude foto van eelco was.

Beantwoorden

Heel erg knap, Youri!
Je toont duidelijk veel menselijk en zakelijk inzicht.

Succes!
Tim

Beantwoorden

Het belangrijkste inzicht voor mij is: durven neen zeggen en op je strepen staan.
Erg moedig voor een 16-jarige, Youri!

Beantwoorden
Youri Meuleman
30 juni 2013 14:38

Thx voor alle toffe reacties! Leuk & motiverend dit zo te lezen 😀

Beantwoorden

WOW!

Echt super man….
Wat vind ik dit gaaf man! Wou dat ik zo in het (zakelijke) leven stond
toen ik 16 was!

Inspirerend

Beantwoorden

Wat een ambitie op jonge leeftijd! Ga zo door!

Beantwoorden

[…] maar draait al jaren mee in de online marketing scene en bij Winst.nl. Op zijn zestiende was hij de jongste gast ooit in onze interview reeksen. Hij vertelde toen over zijn webwinkel in bikini's, waar hij in 2 maanden tijd 1.000 exemplaren van […]

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

WHPH 5: Mijn trip naar Sir Richard Branson’s “Necker Island”…
Eva van Zeeland
Van Idee naar Supersuccesvolle Internetonderneming in 18 maanden: Eva van Zeeland (Miss Natural)
Menu